pekny den ludkovia....s priatelom sa milujem takmer kazdy den...nie som na pilulkach ani nepouzivame kondom....cudujem sa ze este stale som neostala tehotna hoci to ani teraz nechceme....zeby sme mali take stastie????som ok???obcas mi preleti hlavou neprijemna myslienka, mozno ze nemozem mat deticky:(
som v poriadku?????
A hlavne vela vela pit a pit nesytenej vody.
mas celkom slusny zapal..navstiv s tym gynekologa,kym sa to nezhorsi.po kupani sa treba vycikat,osprchovat,prezliect mokre plavky za suche,co najskor.
BOLA SOM SA KUPAT A ON TOHO DNA MI CUDNE ZAPACHA MOC..A JE TROSKU ZAKALENY..A BOLIA MA OBLICKY..
STRETOL SA NIEKTO NIEKEDY S TAKYM NIECIM?
DAKUJEM ZA ODPOVED
ja som na tom rovnako;)a tiez ma tak velakrat napadlo ci je to stastie alebo ci nemozem mat deti
Mozne je vsetko. A keby mimi prislo, privitala by si to?? Lebo ak nie, nechapem, naco tak riskujete.
Vkazdom pripade nieje rozumne milovat sa bez akej kolvek ochrany. V tvojomk pripade by som ti urcite odporucila navstivit gynekologa. nemusi to byt nic vazne ale vzdy je dobre vediet ci si uplne zdrava a s tym ci nemozes mat deti si zatial starosti nerob. casto je to prave partner kto "je problem"