Musim dať dieťa na adopciu

Príspevok v téme: Musim dať dieťa na adopciu
Nuskaaa

Ahojte som tu z takou smutnou témou. Mam 3 deti 4 rocnu, skoro trojročnú a rocne dieťatko. Všetko sú to dievčatá. Bohužiaľ keď mala mala 8 mesiacov zistila som, že som otehotnela znovu. Mám 3 sekcie za sebou, 4 má čaká v auguste ( keď bude mať prostredná dcéra 3 roky) Zvažovala som aj interupciu ale nedokázala som to. Teraz spätne to vidím inak asi som ju mala podstúpiť. Tehotenstvo je viac menej v poriadku až na vysoký tlak ale bábo je zdrave, pekne rastie. Je to štvrté dievča. Všetci z mužovej strany povedali že zas " len" dievča a načo nám je a podobne. Pred mojou rodinou to musím tajiť lebo bývame v ich byte a muž nevie uživiť rodinu. Stále nám chýbajú peniaze mama sa mi už vyhráža že už mi nebude nic platiť nech skončíme aj na ulici že už je to neúnosné. Stále nadáva na môjho muža že nech sa stará o svoje deti on. Stále len počúvam okolo toho a bojím sa že keby priznam tehotenstvo skončíme na ulici aj moje uz tri deti. Som teraz na začiatku 7 mesiaca a dá sa to ešte tajiť keďže som cela pribrata nič si nevšimli. Nemáme pomaly ani na moje lieky na tlak. Bojim sa bez rodičov mojich by sme skončili na ulici. Preto si toto dieťa nemôžem nechat. Svokrovci sa nezaujímajú ani nás nekontaktuju. Preto zvažujem adopciu nechcem mu ublížiť ale ani starať sa nemôžem o neho. Chcela by som anonymný pôrod len mám strach ako muzovej rodine povieme kde je bábo a ako sa ukryjem na ten čas čo budem v nemocnici :,( viem je to smutné ale inak sa neda. Asi som sa len potrebovala vyrozprávať a je mi to strašne ľúto a určite si to budem do konca života vyčítať :,( je mi to ľúto keď si predstavím, že bude mať inú mamu ale nemám na výber nemá mi kto pomôcť. Som na rizikovom muz po mne len reve, že nič nerobím pričom vyspava stále a na všetko som sama. Musíme ísť kam on povie, robiť čo on povie. Peniaze väčšinou minie a ja s nich nič nevidim. Normálne mám chut ujst mama stále len akého mám chrapuna a tak.

Fakefake

Asi tak. Nepochopim ludi, ktori maju cas zakladat taketo temy a potom sa bavit na komentoch ludi.. Btw., autor temy, aby ta nezastihlo nieco podobne v zivote, ked zrejme z tohto mas paradu.:)

bambulka32

No dosť chybu ste urobili, že si nedávate pozor, keď nie si schopná a ani tvoj muž rodinu uživiť, tak si dám antikoncepciu, používam kondóm čokoľvek nie?

Gerry

Pokial nemate z coho zit.. mali ste si davatnpozor a byt zodpovední obaja... mydlim si ze kondomy su lacnejsie ako starat sa o dieta o ktore sa starat neviete... moj nazor

momentik

kedze nuska len zalozila temu a viac tu nebola, tak ide o fake
a pochybujem, ze niekto takyto by tu vobec zabludil

denisaf

Aikido veru je to strasne ze je na Sk vela takých rodin ale prepac mozu si zato sami. Ona aj predtým uz pri prvom dietati musela vidiet co ma za chlapa. AJ ja som mala frajera tyrana ale nespravila som si s nim deti a cim skor som ho poslala prec. Mat 3 deti za sebou tzn ziadny financny prijem a roky rokuce na materskej na krku jej muzovi co ho nic nezaujima a o nic sa nevie postarat necuduj sa ze jej rodine uz dosla trpezlivost. Ona mala mat len jedno dieta maximalne dve poslat svojho chlapa do prdele a konecne sa zamestnat a najst si aspon niekde lacnejsi podnájom. Ja viem ze to dnes neni jednoduche ale proste zly chlap sa nezmeni ani ked bude mat 5 deti. A este dalsia vec predtým nez ma par deti ma sa postarat aj o vlastne byvanie! Nie ze ostaneme na krku rodicom . A co sa tyka antikoncepcie gynekolog ti ju dnes nuka na kazdej preventivke a ked nato maju peniaze mlade kocky co studuju a pod. dospela zena by nemala mat problem.

Nepozvanyhost

Aikido - zvlastny nazor. Ja osobne si myslim, ze ked uz pri prvom videla, ako sa jej priatel (ne)stara, tak co mohla cakat.. Netreba to vzdy ospravedlnovat nasilim, alkoholom, ten tam ani nemusi byt. Staci nezodpovednost a, napisem to priamo, hlupost. A uz je. Chudata deti..

Aikido

Aki ste tu vsetci moralisti. Rodin, aku opisuje aj autorka je na SK neurekom, len sa to vacsinou vsetko odohrava za zavretymi dverami. Casto je v hre alkohol, domace nasilie. Lahko sa povie, ber antikoncepciu. Ale ked nemas co dat detom do ust, sotva budes mat peniaze navyse na tabletky. A skuste povedat nadrzanemu chlapovi "sorry ale daj si kondom". Autorka sice priamo o nasili nepise, ale dost pochybujem, ze ona aj jej deti sa pohybuju v laskyplnom prostredi. Ziadne vase vycitky a ukazovanie na nu prstom jej nepomoze v situacii, v akej je - teda dieta uz caka a potrebuje sa rozhodnut, co a ako dalej.
Suhlasim s Kimmy, ak su tomu tvoji rodicia aspon trochu nakloneni, skus hladat pomoc a podporu u nich, pripadne sa tam nacas prestahovat. A ak je tvoj muz chrapun, porozmyslaj o rozvode. Na deti by si dostavala vyzivne a mozes skusit zacat nanovo.

Kimmy_CA

Sorry za chyby; píšem na mobile a akosi mi to tu "opravuje".

A keby si svojej mame normálne povedala, že máš ďalšie tehotenstvo a dieťa plánuješ dať na adopciu a za tým sa necht sterilizovať (zo zdravotných dôvodov), a že už len potrebuješ nejaký čas aby si sa zregenerovala, tak stále by vás vyhodila?