Musim dať dieťa na adopciu

Príspevok v téme: Musim dať dieťa na adopciu
Nuskaaa

Ahojte som tu z takou smutnou témou. Mam 3 deti 4 rocnu, skoro trojročnú a rocne dieťatko. Všetko sú to dievčatá. Bohužiaľ keď mala mala 8 mesiacov zistila som, že som otehotnela znovu. Mám 3 sekcie za sebou, 4 má čaká v auguste ( keď bude mať prostredná dcéra 3 roky) Zvažovala som aj interupciu ale nedokázala som to. Teraz spätne to vidím inak asi som ju mala podstúpiť. Tehotenstvo je viac menej v poriadku až na vysoký tlak ale bábo je zdrave, pekne rastie. Je to štvrté dievča. Všetci z mužovej strany povedali že zas " len" dievča a načo nám je a podobne. Pred mojou rodinou to musím tajiť lebo bývame v ich byte a muž nevie uživiť rodinu. Stále nám chýbajú peniaze mama sa mi už vyhráža že už mi nebude nic platiť nech skončíme aj na ulici že už je to neúnosné. Stále nadáva na môjho muža že nech sa stará o svoje deti on. Stále len počúvam okolo toho a bojím sa že keby priznam tehotenstvo skončíme na ulici aj moje uz tri deti. Som teraz na začiatku 7 mesiaca a dá sa to ešte tajiť keďže som cela pribrata nič si nevšimli. Nemáme pomaly ani na moje lieky na tlak. Bojim sa bez rodičov mojich by sme skončili na ulici. Preto si toto dieťa nemôžem nechat. Svokrovci sa nezaujímajú ani nás nekontaktuju. Preto zvažujem adopciu nechcem mu ublížiť ale ani starať sa nemôžem o neho. Chcela by som anonymný pôrod len mám strach ako muzovej rodine povieme kde je bábo a ako sa ukryjem na ten čas čo budem v nemocnici :,( viem je to smutné ale inak sa neda. Asi som sa len potrebovala vyrozprávať a je mi to strašne ľúto a určite si to budem do konca života vyčítať :,( je mi to ľúto keď si predstavím, že bude mať inú mamu ale nemám na výber nemá mi kto pomôcť. Som na rizikovom muz po mne len reve, že nič nerobím pričom vyspava stále a na všetko som sama. Musíme ísť kam on povie, robiť čo on povie. Peniaze väčšinou minie a ja s nich nič nevidim. Normálne mám chut ujst mama stále len akého mám chrapuna a tak.

Kimmy_CA

Určite neľutuj, že si nešla na interakciu; to by už bolo navždy nezvratné rozhodnutie, adopcia nie.

Ak ho dáš na adopciu do nejakej bezdetnej milujúcej rodiny kde by sanmu láskou venovali a kde by mali asi aj lepšie finančné prostriedky, tak to dieťa bude mat v živote aj lepšie finančné možnosti, bude mať aj lásku a väčší kľud na rast a vývoj, tebe za zároveň ujde viacej z tvojich už teraz limitovaných financií na tvoje zvyšné tri deti, a je možné (ba dosť pravdepodobné) že to dieťa ťa niekedy v budúcnosti, keď už bude dospelé, vyhľadá a znovu sa s ním stretneš a nadviažeme kontakt.

KKatastrofa

Zena, ktora by chcela a vedela zabezpecit, sa niekolko rokov snazi a nic a taka, co ani nechce, ma uz 4. ... co dodat...

realistazrealu

pane boze takto to na Slovensku vyzera baba ktora vôbec nemysli i nato ze si najprv treba urobit vzdelanie, potom najst pracu a potom kupit byt alebo dom si narobi 4 deti. Katastrofa ludia bez penazi si narobia najviac deciek

Magdalenka25

Jedno nechápem ja s manželom nemáme bábätko lebo myslíme na jeho budúcnosť. Chceme byť čo najzdravší, čo najviac zabezpečený aby sme mu mohli dať všetko. Preto čakáme aj keď sme spolu už 9 rokov. Ja nechápem ako si môže niekto nechať spraviť dieťa keď pre neho nemá budúcnosť. Veď to nie je také ťažké ho nepočať. Netreba brať ani antikoncepciu. Taká nezodpovednosť. Určite súhlasím s tvojou voľbou aby si ho dala inému páru na adopciu. Ale keď máte na internet nemáte na antikoncepciu?. Určite ťa nejdem súdiť môže za tým byť všeličo tak sa drž a všetko zvládneš keď budeš chcieť. Hlavne sa postaraj aby si sa s 3 dcérami mala dobre.

Fiopi

Všetci ktori jej tu píšete ze nech si ho necha sa o neho starať nebudete ani ho živiť...a žiť zo sociálnych davok neje žiadna vyhra tiež....

Mimusa09

A viem, ze toto si tu zrejme nechcela citat, ale ja byt tebou nedam si ho prec, ani ked je stvrte a mas to uz bez tak tazke.. Mozno bez neho ti bude psychicky este tazsie. Maloktora zena to vie vziat tak, ze “takto bude babatku lepsie, ked bude v inej rodine”.. Vela zien sa potom trapi a ja keby toto mam zazit, tak sa asi zblaznim. Nikdy. A do buducna si davaj pozor, aby nebolo aj piate, sieste.., takymto stylom..

momentik

vzdy sa hovorilo, kde sa najedia styria, naje sa aj piaty...
podla mna to zvladnes, budes nanho dostavat aj peniaze