Ahojte. Ja 27, ona 25 rokov. Stretli sme sa pracovne, vobec som nevedel o koho ide. Pri polhodinovom stretnuti mi prejavila zaujem v style, ze si mozeme dat niekedy spolu kavu, ak by to nevadilo mojej priatelke. Tak som jej povedal, ze ziadnu nemam na co dodala, ze ona je slobodna.
Nasiel som si na nu kontakt, par dni sme si pisali a stretli sme sa. Dali sme si po kofolke, kolacik k tomu, hodinu sedeli a rozpravali da. Vkuse bolo o com, pohlady z oci do oci, bolo to podla mna bezchybne. Potom navrhla este prechadzku, ze ved je dost casu.
Tak sme sa prechadzali asi pol hodinu, rozpravali sa. Spytala sa ma na dovod ukoncenia posledneho vztahu, tak som sa opytal na rovnaky dovod u nej. Bol som uprimny, vypocul skm si ju, podla mna uplne normalne dovody rozchodu. Dobre sme sa bavili. Pri prechadzke ziadne dotyky, ziadna pusa, ale v tom by som problem nevidel. Rozlucili sme sa, este sama hovori, ze si volame, piseme a vidime sa.
Hodinu po tomto stretku som jej napisal katku spravu, ze mi s nou bolo velmi dobre. Po pol hodine odpisala, ze aj jej, ze este isla s kamaratkou na chvilu pokecat.
Dalsi den som jej zalezal dobre rano, opatovala spravu a nic viac. Az poobede som pisal a pozval ju von, dal jej niekolko moznosti kam ist. Neodpisala. Schvalne som pisal, aby som ju nevyrusoval pri praci, mala dost casu odpisat. Bez zaujmu. Nechal som to tak, uz som jej nepisal a nevolal.
Teraz sa trapim nad tym kde sa stala chyba, preco takto nereagovala? Myslim si, ze vzajomne sympatie tam boli od zaciatku, aj na tom stretnuti pri kolaciku to bolo super, pocas prechadzky tiez super. A zrazu otocka o 180 stupnov. Rozmyslal som, ze ci jej ta kamaratka dala dake rady a nasmerovala ju, aby sa mi neozvala? Alebo sa necitila so mnou dobre?