Z nicoho nic nekomunikuje

Príspevok v téme: Z nicoho nic nekomunikuje
Petricek91

Ahojte. Ja 27, ona 25 rokov. Stretli sme sa pracovne, vobec som nevedel o koho ide. Pri polhodinovom stretnuti mi prejavila zaujem v style, ze si mozeme dat niekedy spolu kavu, ak by to nevadilo mojej priatelke. Tak som jej povedal, ze ziadnu nemam na co dodala, ze ona je slobodna.

Nasiel som si na nu kontakt, par dni sme si pisali a stretli sme sa. Dali sme si po kofolke, kolacik k tomu, hodinu sedeli a rozpravali da. Vkuse bolo o com, pohlady z oci do oci, bolo to podla mna bezchybne. Potom navrhla este prechadzku, ze ved je dost casu.

Tak sme sa prechadzali asi pol hodinu, rozpravali sa. Spytala sa ma na dovod ukoncenia posledneho vztahu, tak som sa opytal na rovnaky dovod u nej. Bol som uprimny, vypocul skm si ju, podla mna uplne normalne dovody rozchodu. Dobre sme sa bavili. Pri prechadzke ziadne dotyky, ziadna pusa, ale v tom by som problem nevidel. Rozlucili sme sa, este sama hovori, ze si volame, piseme a vidime sa.

Hodinu po tomto stretku som jej napisal katku spravu, ze mi s nou bolo velmi dobre. Po pol hodine odpisala, ze aj jej, ze este isla s kamaratkou na chvilu pokecat.

Dalsi den som jej zalezal dobre rano, opatovala spravu a nic viac. Az poobede som pisal a pozval ju von, dal jej niekolko moznosti kam ist. Neodpisala. Schvalne som pisal, aby som ju nevyrusoval pri praci, mala dost casu odpisat. Bez zaujmu. Nechal som to tak, uz som jej nepisal a nevolal.

Teraz sa trapim nad tym kde sa stala chyba, preco takto nereagovala? Myslim si, ze vzajomne sympatie tam boli od zaciatku, aj na tom stretnuti pri kolaciku to bolo super, pocas prechadzky tiez super. A zrazu otocka o 180 stupnov. Rozmyslal som, ze ci jej ta kamaratka dala dake rady a nasmerovala ju, aby sa mi neozvala? Alebo sa necitila so mnou dobre?

Klasika

Ahoj, úplne normálna situácia u žien, stalo sa mi to už x krát.
Dobre si to sám napísal, išla kamarátke, s ňou ťa rozoberali, potom sa na to celé vyspala, rozmýšľala o tebe a ráno si dala dokopy 2 + 2 a rozhodla sa že nič nechce s tebou riešiť.
Maximálne ti ešte napíše typické "nie som pripravená na vzťah" alebo "nechcem ti ublížiť"
Skutočné dôvody sú že síce ste si super rozumeli ale ona hľadá "výhodnejšiu" lásku alebo jednoducho ti niečo chýba čo je dnes in.
Zabudni na ňu.

Petricek91

Pisali sme si aj cez FB, ale po stvrtkovom stretnuti som jej vecer pisal sms, aj v piatok rano, normalne odpisovala. V piatok poobede som opat poslal sms, pretoze na FB chodi pomenej. Ale to uz na sms neodpisala. Mne ju ukazuje ako dorucenu tu sms.

Sloniecko

v piatok poobede? To je vlastne len nieco viac ako jeden den. Ja som si myslel, ze to uz o dost dlhsie ti neodpisuje. Aj mne sa niekedy stalo uz, ze mi niektora zena odpisala az o par dni neskor (samozrejme vtedy, ked som si este hladal partnerku), ze skor nemali cas. A to pritom ja som to vacsinou riesil cez FB, kde ti aplikacia aj ukaze, ze si to dotycna osoba precitala. Moze jej aj blbnut mobil, pripadne siet- dal by si ruku do ohna zato, ze tu sms naisto dostala? Obcas sa stane, ze sms neprejde, nestalo sa to len mne, ale obcas o tom pocujem aj od inych. Nebud smutny, este nemas nic stratene.

Petricek91

Xxl: Pisal som jej v piatok poobede poslednu sms spravu a tam bolo pozvanie von. A ak nema zaujem, ze staci napisat. Cize tam mohla odpisat, ze ide, nejde a bolo by to vybavene.

Sloniecko: Islo o sms, sprava je prisla, neodpisala. Aj keby jej nieco prislo, mohla odpisat neskor. Ked tak rozmyslam, ak by mala zaujem, tak sa ozve aj sama napriklad dnes, zajtra.....

Xxl

S jednym ujkom v praci sme si perfektne rozumeli suhlasila som ist von prilezitostne, on mi potom volal kazdy 2.den a to uz bolo moc na mna, takze som nedvihala telefon.Vies co urob? Napis jej na rovinu- pacis sa mi a chcel by som ta lepsie spoznat Mas zaujem? Yes or no? Tam neni ina odpived a mozno ti odpise, ze nema zaujem alebo povie nejaky dovod.Postav ju pred hotovu vec, nehanbi sa a prestanes sa trapit, budes vediet na com si.Tam ti uz musi odpisat. To je moj nazor, coho sa bojis? Hovoris, ze si fesak, mal by si mat sebavedomie a vyhnes sa spekulaciam.Mozno ti len odpise, ze nemala kredir.Ver ci never aj to sa stava.Mne raz jeden napadnik stratil moje cislo a potom trvalo 3 roky, kym sme sa zas nasli a dali dokopy

Sloniecko

ahoj
netrap sa tym, nefilozofuj nad tym, aj tak neprides na pricinu, preco ti uz viac neodpisala. Mozno jej len do toho prislo nieco velmi surne a necakane, mozno jej sprava nedosla (nepisal si, ci to bola sms, alebo cez niektoru soc. siet), mozno stratila zaujem a je zbabela ti to oznamit, tak mlci. Moze byt xy moznosti, teraz ti ostava jedine cakat. Aj mne moja priatelka na este uplnom zaciatku, ked sme sa pred rokmi spoznavali neodpisala, respektive odpisovala prerusovane, to jej podla mna ani nenapadlo, ze raz zrovna so mnou bude planovat buducnost.

XxL

Mozno ta brala ako kamarata, kolegu.Ja sa tiez s hocikym bavim o vselicom a dlho, potom kazdy na mna vybali sex a sa stiahnem, prestanem komunikovat. Uplne ich odrezem