Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľa psychických problémov ktoré už nezvládam, prosím pomozte

Príspevok v téme: Veľa psychických problémov ktoré už nezvládam, prosím pomozte
Lili8888

Ahojte uz nezvládam život , moje dectvo ma úplne poznačilo a znicilo. Mala som silné akné a dioptrické okuliare so silnými dioptriami a preto má chlapci na zs ponižovali a baby ohovorali čo vo mne vyvolalo sociálnu fobiu. Keď som prišla na strednú prvý pol rok som len ticho sedela a k nikomu som sa neozyvala aj keď uz som nevyzerála tak strašne keďže som nemala okuliare a na tvár som si dávala makeup aby som zakryla to akné. Postupne som sa osmelila a začala sa s ľuďmi v triede baviť a myslela som si že minulosť je za mnou ale postupne prichádzali psychické problémy a to: úzkosť, v podstate slané strach a hlavne zo smrti, proste vždy mám pocit že zomriem v spánku a že mi nie je súdené dlho žiť , ďalej trpím nespavosťou v noci vôbec nespím spavam cez deň čo má ubíja veľmi a cítim že ten spánok cez deň nie je kvalitný a chodím ako matoha, no a asi najhoršia vec je že raz cítim radosť optimizmus chuť do života a náhle silný smútok a myšlienky na samovraždu a takto to ide celý deň, za deň niekoľkokrát sa mi vystriedajú tieto stavy radosti a smútku, beznadeje a túžby žiť a túžby umrieť. A mám aj problém s jedlom, niekedy sa prejedam a potom držím diétu a chudnem a priberám a chudnem a priberám .. momentálne mám 160 cm a 54 kg a stale si hovorim že musím schudnúť na 48 kg. V minulosti som aj brala lieky od psychiatra ale mám pocit že mi vôbec nepomáhali.

Zuzka8

Lili a psychiater Ti dával lieky na spánok? Lebo ten by bolo fajn liečiť, keby sa Ti toto narovnalo.
A vieš si dávať BMI? Vyrábam si ho, a ak ho máš ok, tak nechudni.

Magdalenka25

ja som sa ponúkla preto lebo si myslím že by sme mali spoločné ,,témy" je to už na tebe :) ja to len nechcem rozoberať v diskusií ale už ako chceš

Lili8888

Ahoj je to pekne od teba ale nemyslím že by mi tie problémy pominuli, ja som mala na strednej priateľov a tie psych. problémy prišli do môjho života aj tak, ja potrebujem radu čo robiť lebo nepomáha nič, ani psychiater ani nikto, mám pocit že už nikdy nebudem normálne fungovať