Ahojte uz nezvládam život , moje dectvo ma úplne poznačilo a znicilo. Mala som silné akné a dioptrické okuliare so silnými dioptriami a preto má chlapci na zs ponižovali a baby ohovorali čo vo mne vyvolalo sociálnu fobiu. Keď som prišla na strednú prvý pol rok som len ticho sedela a k nikomu som sa neozyvala aj keď uz som nevyzerála tak strašne keďže som nemala okuliare a na tvár som si dávala makeup aby som zakryla to akné. Postupne som sa osmelila a začala sa s ľuďmi v triede baviť a myslela som si že minulosť je za mnou ale postupne prichádzali psychické problémy a to: úzkosť, v podstate slané strach a hlavne zo smrti, proste vždy mám pocit že zomriem v spánku a že mi nie je súdené dlho žiť , ďalej trpím nespavosťou v noci vôbec nespím spavam cez deň čo má ubíja veľmi a cítim že ten spánok cez deň nie je kvalitný a chodím ako matoha, no a asi najhoršia vec je že raz cítim radosť optimizmus chuť do života a náhle silný smútok a myšlienky na samovraždu a takto to ide celý deň, za deň niekoľkokrát sa mi vystriedajú tieto stavy radosti a smútku, beznadeje a túžby žiť a túžby umrieť. A mám aj problém s jedlom, niekedy sa prejedam a potom držím diétu a chudnem a priberám a chudnem a priberám .. momentálne mám 160 cm a 54 kg a stale si hovorim že musím schudnúť na 48 kg. V minulosti som aj brala lieky od psychiatra ale mám pocit že mi vôbec nepomáhali.
Veľa psychických problémov ktoré už nezvládam, prosím pomozte
Oprava, nie dávať, ale rátať.
Lili a psychiater Ti dával lieky na spánok? Lebo ten by bolo fajn liečiť, keby sa Ti toto narovnalo.
A vieš si dávať BMI? Vyrábam si ho, a ak ho máš ok, tak nechudni.
ja som sa ponúkla preto lebo si myslím že by sme mali spoločné ,,témy" je to už na tebe :) ja to len nechcem rozoberať v diskusií ale už ako chceš
Ahoj je to pekne od teba ale nemyslím že by mi tie problémy pominuli, ja som mala na strednej priateľov a tie psych. problémy prišli do môjho života aj tak, ja potrebujem radu čo robiť lebo nepomáha nič, ani psychiater ani nikto, mám pocit že už nikdy nebudem normálne fungovať
Ahoj možno ti chýba kamarátka, môžeme pokecať :) magdalena.rosincova@gmail.com