Su muzi taki, ze ked ich zena nezaujme, nezaujima, a aj tak ide s vami von? Ked mu zavolate ze potrebujete pokecat a on neodmietne, je mozne ze to bolo len zo slusnosti? Alebo aby sa nepovedalo? Neviem, ci by mala zena volat chlapa von, citim sa trosku vtieravo.
Ach ti muzi
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tutanchamon, všetko na pokeci a aj všetkých ostatných zoznamkách stojí a padá len a len na fotkách. Nie na tom čo máš napísané v profile, nie na tom akú prvú správu napíšeš a ani na tom akej žene napíšeš. To že ti väčšina neodpisuje je len a len preto že si ich nezaujal na fotke. Zbytočne ich deliť do kategórií, aj keď určite si nejaké kategórie trafil...
Chlap ktorému žena na 90% odpíše ma fotky z ktorých vidno že je pri peniazoch, je potetovaný, svalnatý, cestuje po svete a tak... Daj si také fotky a odpíše každá. Pri takých chlapoch majú ženy vlhké nohavičky.
podľa mňa idú chalani von s babou nie zo slušnosti, ale zo zvedavosti dozvedieť sa, čo od nich tá baba chce. :-)
ahjaj, aj Tebe kradnú identitu? To čo tu písala iná Petroneta, platí na ňu, na mňa nie. Ale tiež mi môže byť jedno, čo si kto o mne myslí.
zas si niekto požičal moju prezývku. Ktorí ma poznajú po reči, budú vedieť, ako píšem.
Dnes je celý svet naopak a nie len vzťahy. Ľuďom v dnešnej dobe pekne dr_be.
.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.