Su muzi taki, ze ked ich zena nezaujme, nezaujima, a aj tak ide s vami von? Ked mu zavolate ze potrebujete pokecat a on neodmietne, je mozne ze to bolo len zo slusnosti? Alebo aby sa nepovedalo? Neviem, ci by mala zena volat chlapa von, citim sa trosku vtieravo.
Ach ti muzi
dobreuz ja si môžem dovoliť povedať, že baby na Pokeci alebo teda aspoň väčšina z nich je hlúpa a prečo ?
Pretože napríklad jedna baba mala v profile napísané, že "neznášam klamstvo, falošných ľudí" a keď som jej napísal, že prečo keď toto nemá rada, tak je na Pokeci ? Pozrela si správu a neodpísala. No prečo asi ? Lebo logický dôvod ju asi žiaden nenapadal, čo by mi mohla na to odpísať.
Keď som si aj písal s nejakými ženami, či babami, tak mi vkuse písali, že Pokec je hrôza, že sú tu samí úchyláci a aj napriek tomu si tam hľadali vzťah, akože WTF ? DAT LOGIC !!!
Potom sú tam baby, ktoré napíšu na plochu, že rady pokecajú, stačí len napísať a keď im aj napíšeš, tak si pozrú správu a neodpíšu. To sú tie typy, čo som písal, že si dvíhajú ego tým, že neodpíšu naschvál alebo teda z princípu. Ako to zistiť ? No ľahko, keby to bola baba, čo má správ plnú prdel, tak sa nečudujem, že neodpíše, ale toto boli typy, ktorým som napísal a do pár sekúnd si prečítali správu, takže to boli práve tie typy, ktoré proste len zbierali RP a dvíhali si ego neodpísaním.
Potom som si písal s babami, čo mali tak 28 rokov a mali chlapov a bola jedna alebo aj druhá už vydaté a aj napriek tomu mi písali, že sú to ženy s chuťami a nemali problém si so mnou písať erotické správy. Samozrejme, keď som podpichoval, že má asi veľa odpisovania a že asi má rozbehnutú ďalšiu fajnú témičku s druhým chlapom, tak hneď začali, že aby som si o nich nič zlé nemyslel, že to len so mnou, lebo som sa im páčil :D Samozrejme, že takéto témy so mnou nemali problém riešiť aj zrelé ženy vo veku a taktiež boli vydaté.
Potom tam boli baby, ktoré mali v profile napísané, že "nereagujem na RP ahoj, ako sa máš ?", "neragujem na, aký máš deň ? Čo robíš ?", "neodpisujem bez foto", "neodpisujem starším ako 25 rokov alebo starým chlapom", "neodpisujem chlapom s jednou foto", "neodpisujem chlapom s nevyplneným profilom", "neodpisujem chlapom, ktorí sa mi nepáčia",
Proste takéto ženy či baby tam chodia :D a ešte aj napíšu do profilu, že ak si chceš so mnou popísať, tak bud originálny a napíš mi do prvej správy niečo iné ako 99% chlapov. Proste sú to neskutočné pizďušky :D preto som si na Pokeci nikdy nehľadal babu. Našiel som tam pár báb v pohode, ale vždy išlo z mojej strany len o písanie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ja som zosobášená s dobrým kresťanom z pokecu. JežišŤaMiluje v tej miestnosti mi vyznal lásku. Praví kresťan z pokecu, alebo instagramu má stdce na správnom mieste.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Je niekoľko typov žien, dievčat na Pokeci.
1. introvertky, ktoré nemajú kamarátky a tak zabíjajú nudu na Pokeci.
2. slobodné mamičky, ktoré si hľadajú partnera do života.
3. zakomplexované duše, ktoré si dvíhajú ego neodpisovaním na RP a provokovaním za pomoci svojich fotiek.
4. Baby či ženy, ktoré si tam chodia len prečítať emaily.
5. šľapky, ktoré ponúkajú služby za peniaze.
6. Baby či ženy, ktoré sa tam chodia odbavovať na úchylákoch.
7. Baby či ženy, ktoré si hľadajú svoj prvý vzťah.
Tak toto sú asi typy žien a dievčat na Pokeci, takže si môžete "vyberať". O chlapoch, ktorí tam chodia, môže niečo napísať zase nejaká žena, ak sa jej bude chcieť.
Takže keď je žena na pokeci je odpad? Tiež som tam no a čo.
Kto ta nechce mat v zivote tak ta nevyhladava ale kto s tebou svojim sposobom chce travit cas je to dobre znamenie, a to je jedno ci len alo kamaratku alebo nieco viac...moj nazor
Dobreuz neviem či tie ženy vôbec nejaké ego majú keď sú na pokeci :D