Pocet nakazenych HIV na Slovensku stupol. Pri 11 % vsak nie je vysvetleny sposob nakazy. To je podla mna dost vela. Mohli sa nakazit v zdravotnickom zariadeni? Alebo ako? V reporte to neobjasnili.
Nevysvetlitelne HIV
Co sa tyka hiv zvyknu vysetrit Antigen p24 ci je tam hiv alebo nie
Jax tvoje vysvetlenie je logicke a ano spätne by sa dal takyto sposob nakazy pri transfuzii vypatrat. Pre nakazeneho by vsak uz bolo neskoro. Otazne je ci by vedeli vypatrat ine liecebne latky s obsahom krvi ako moje vakciny proti alergii. Dajme tomu ze ano . Stale mi vsak pride sposob nakazy z darovanej krvi mozny. Spoluziaci z VS sa casto spravali rizikovo a namiesto toho aby sli na testy HIV sli darovat krv s tym ze tam predsa zistia ze maju nejaky prenosnu chorobu.V dotazniku samozrejme klamali.
Moze sa stat cokolvek. Ale:
Neviem sice ako zistuju sposob nakazenia, tipujem ze sa proste len pytaju. A v tom je cela zahada. Stavim sa, ze vela ludi jednoducho neprizna, ze su tepli, alebo ze si pichali drogy ci chodili za stetkami. Nie nie a nie, to ma urcite nakazil duch svaty, ved ja som tiez svaty...
Keby ale tvrdili, ze to je z transfuzie, tak nie je nic lahsie, ako overit to. Za prve transfuziu az tak vela ludi nedostava (je lahke zistit, ci ju skutocne dostal) a za druhe, vsetko je zaevidovane a vie sa presne, kto daroval a kto prijimal. Takze v statistike by to ako nezname nesvietilo, plus by bol z toho velky skandal.
Temu som zalozila ako Sofia Nela a s tymto nickom sem i prispievam. To ze sem chodia kreteni a kazia celu temu ja ovplyvnit neviem. Vidim ze sa tu asi nic nedozviem, tak ako ani v inych temach. Ale ake to tu chcete mat tak take to tu mate.
Este vsak dododam, ze v detstve mi pichali nejake injekcie na liecbu alergie. Pamätam si, ze doktorka ich zmenila, pretoze sa vraj pri ich vyrobe pouzica krv a ona neveri ze zavod kde sa vyrabaju je bezpecny a ze sa vsetko kontroluje. Bol to slovensky farmaceuticky podnik. Zial bola som dieta a viac si k tomu nepamätam.
Stale si myslim, ze sa da nakazit v zdravotnickom zariadeni. Staci nakaza tesne pred darovanim krvi a klamat v dotazniku. Neviem o tom, ze by bolo dvojite testovanie o tri mesiace. Ved krv je uz vtedy casto pouzita.
Áno počet nakazených stúpol vdaka lesbám a gayom kt sa nechránia. Mysleli ste aj nato?
Čo je dobré na uhniezdenie?
Da sa to vysvetlit nespolahlivymi vysledkami. V USA robili takz pokus,ze jednu vzorku poslali do roznych laboratorii a opakovali to niekolkokrat. A zakazdym im prisiel iny vysledok. Dokonca aj z toho isteho laboratoria.
Zakladatelka temy bavi ťa to pod viacerymi nickmi sama zo sebou si komunikovať? :D
mohli a niektori sa aj nakazili
Nechcem sa registrovat na modry konik.