Nevysvetlitelne HIV

SofiaElla

Keď očakávaš od iných, nech ti radia k veci, skús byť nabudúce originálnejšia a nie prvoplánovo imitovať môj nick a trollovať do všetkých možných tém. Potom sa s tebou možno viac ľudí bude baviť (aj na úrovni).

Sopel

Sofka,

nechrap s kazdym, chod na testy a nezvaluj to na zdravotnicke zariadenia. Nejake lieciky by tiez pomohli nezakladat tu stale sibnute temy, vypnut pc a zit realny zivot a nevyhovarat sa, ze ty nic, ty muzikant.

Jax

Skus si precitat toto:
www.idnes.cz

Ak ta to tak zaujima, na transfuznej sluzbe je vzdy velmi ochotny personal, ktori ti zodpovie vsetko. Mne bolo povedane po jednom odbere, ze krv nejde automaticky pacientovi, ale caka sa az na opakovany odber, co je tiez ista forma ochrany a vyluci sa tym riziko tebou oblubenych troch inkubacnych mesiacov...
V pripade plazmy to potvrdzuju v clanku vyssie, ale nic blizsie o tom neviem, tak nechcem sirit hoaxy.

Sofia Nela

Sopel preco sa vyjadrujes ked o tom nic nevies? Mozno tu pride niekto, kto problematiku pozna, pracuje s nou a vysvetli nam to. Ak ta to nezaujma, tak tu ani neklikaj. Ak sa o to zaujmas, citaj a nepis.
Ak ti chyba vymyslena tema, chod si vedla do tej, ktoru si vymyslel.

SopelNema

Tato tema mi pripada, ako vymyslena, popripade je to zbytocne mudrovanie nad nesmrtelnostou chrusta. Ako maju uzivatelia fora vediet, ako sa nejakych 11% pacientov chorych (teda ak su vobec chori)_ niekde nakazilo? Co ich sleduju ako im podavaju transfuziu, alebo ako na vysokej skole spia pariky?

Sofia Nela

Ako tato informacia objasni moju otazku? Vyskyt HIV sa zistuje az po troch mesiacoch. To na akom antigene je teraz asi bezpredmetne. Alebo mas viac informacii ktore este napises?