Ahojte , chcel som sa opýtať o váš názor na vec , možno o nejakú radu.
Budem mať onedlho 20 rokov a moja aktuálna výška je 200 cm a stále rastiem . Tento problém ma už hryzie dosť dlhú dobu a nie a nie vypustiť ho z hlavy . Pátral som po internete všade , kde by som s tým mohol ísť a zašiel som teda endokrinologičke . Urobila mi testy s tým že mám zvýšený rastový hormón a práve čakám na magnetickú rezonanciu . Mávam hrozné depky z toho že som taký vysoký a pri predstave , že budem ešte vyšší mi je hranične zle a vešmi sa bojím budúcnosti - že si nenájdem ženu a podobne . Už neviem čo mám spraviť aby som sa dal do poriadku ... Viete mi nejak pomôcť ? Čo by som podľa vás mal spraviť . Ďakujem vopred ta každý názor a za každú rozumnú odpoveď .
Vysoký a stále rastiem
No na mňa prišla puberta neskôr a začal som rásť tak viac v 16tich z pôvodných 170 cm som sa vyšvihol na momentálnu výšku . Asi sme každý iný . Pevne verím že po rezonancii mi bude oznámené že sa dá nejak zastaviť rast , alebo že rast už je ukončený ... To by som bol neuveriteľne šťastný :/ .
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Asi nas caka nova era, era obrov, je laenger - desto besser, ako vravieval dedko. Kazdy je obdareny viac niecim inym, ale velkou vyskou ako basketbalista NBA by som nechcel byt obdareny. Vsak to uz treba vsade dobre ze nie prilbu nosit. Ani neskusaj do niekoho nechtiac sotit, a ked niekomu das jednu vzduchom chladenu, tak len tretinovu davku, nemusi to byt hned na 'full'.
Momentik ja viem že to nebol ten dôvod ale moja hlava si ho zaumienila že to bol ten problém a teraz sa tou výškou trápim , dobreuž kedy si prestal rásť v ktorom roku tvojho veku ?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
omg, baba mohla mat milionpatstotisic dovodov, vyska sotva. hadam si nemyslis, ze hociktora je povinna s tebou chodit.
Vďaka za vaše reakcie a názory ... Každý mi vraví aby som hral nejaký šport ale mňa nikdy nebavili tieto športy "pre vysokých " . Pre mňa je veľmi nepochopiteľné že v mojom veku ešte rastiem a bojím sa že to môže byť nejaká choroba . Ja som nikdy nebral do úvahy moju výšku a vždy som bol vyšší ... Lenže sa mi stala taká vec že ma proste baba odmietla , ale nebolo to vôbec kvôli tomuto . V mojej hlave som akoby hľadal dôvody prečo asi nechcela nič riešiť a našiel som to v tomto a odvtedy tú moju výšku stále v mojej hlave riešim a nie a nie s tým prestať . Stále si hovorím dúfam že už nebudem vyšší a tým ma to viac a viac ubíja kedže nad tým stále premýšľam ...
...kde žije...
Už by administrátori mohli pridať funkciu editovania príspevkov, aspoň pre registrovaných užívateľov...
Neviem, kde autor témy, no nikdy som sa nestretol s tým, aby ženskej vadil vysoký vzrast u muža. To nízki muži pre ženské ani neexistujú (doslova sa tak mnohé vyjadrili na rôzných diskusných fórach), podobne ako aj chudobní, škaredí atď...
z toho, ze si nenajdes zenu vobec nemusis mat obavy, kedze je vela vysokych zien, ktore hladaju od nich vyssieho chlapa a ty budes idealny. ale je spravne, ze si to zacal riesit.