Vysoký a stále rastiem

Príspevok v téme: Vysoký a stále rastiem
hotentot

Ahojte , chcel som sa opýtať o váš názor na vec , možno o nejakú radu.
Budem mať onedlho 20 rokov a moja aktuálna výška je 200 cm a stále rastiem . Tento problém ma už hryzie dosť dlhú dobu a nie a nie vypustiť ho z hlavy . Pátral som po internete všade , kde by som s tým mohol ísť a zašiel som teda endokrinologičke . Urobila mi testy s tým že mám zvýšený rastový hormón a práve čakám na magnetickú rezonanciu . Mávam hrozné depky z toho že som taký vysoký a pri predstave , že budem ešte vyšší mi je hranične zle a vešmi sa bojím budúcnosti - že si nenájdem ženu a podobne . Už neviem čo mám spraviť aby som sa dal do poriadku ... Viete mi nejak pomôcť ? Čo by som podľa vás mal spraviť . Ďakujem vopred ta každý názor a za každú rozumnú odpoveď .

susanke

Určite si z toho nič nerob že si vysoký... lebo ak nie si moc príliš chudý a máš váhu akurát tak výške tak to je úplne super a nemusíš nič riešiť potom. A určite si nájdeš niekoho, aj keby si nechcel tak nájdeš :D ... A nájdu sa aj vysoké ženy ak ti teda nevadí na nich tiež ta výška...

Basketko

Ti sibe, neblazni, urob si z toho vyhodu, jednoznacne sport, basket, volejbal a baby budu na teba letiet a aj ta obdivovat. Co by som ja dal za taku vysku!

Pag

Tak ani mne sa nepaci, ze moj syn je taky vysoky. Vyhynaj sa jedlam s rast.hormonom, telo si ho vie rychlo prisvojit, su aj menej vonave metody na zastavenie rastu, ale z pozorovania viem, ze velmi dobre.