Sex. Prostitútky. Celibát.

Príspevok v téme: Sex. Prostitútky. Celibát.
Emill

Aký máte názor na sex za peniaze alebo na sex s predajnou ženou?
Alebo, čo je lepšie pre chlapa, ktorý si nevie normálnym, neplateným spôsobom zaobstarať sex, kašľať na to, neriešiť to, snažiť sa si nejakú získať normálnym spôsobom alebo si zaplatiť prostitútku?

Sex som nemal takmer dva roky.
Mám dvadsaťdeväť rokov.
Viem s tým žiť ale občas by som ho chcel, no nemám vo svojom živote ženskú, ani ako kamarátku, spoločnosť.

Mne sa sex za € hnusí. Nikdy ma niečo také nelákalo, ale čo s tou chuťou, ale je to tak strašne zúfalé a ponižujúce. Však taká ľahká deva si ťa ani zajtra nebude pamätať.
Ale ako sa dopracovať k sexu?!

clooo

A ty si, Emil, azda myslíš, že u "normálnych" žien to nie je inak ? Ak áno, mýliš sa ? Ani pri nich si rovnako ako pri tých "ľahkých" bez prachov ani neškrtneš. Ak máš prachy aspoň na jednu noc s ľahkou, pokojne choď do toho.

momentik

mne sa to tiez hnusi. staci mi citat o tych baroch pod michalskou a je mi totalne zle.
Zamestnanec Roland o nehoráznych praktikách striptízového baru v Bratislave: Takto od klientov ťahajú peniaze! www.cas.sk.
ved si hladaj priatelku na vztah, sex s laskou je o inom.

Prostitutka

Ano je to na hovno pocit ist za peniaze.
Ale raz za cas to nemusi byt az take hrozne.vyberaj si nie profesionalky (pokec) a starsie a nie nejake pipky.ja som tak robil a necitil som sa az tak zle.ked si zoberiesmladu pipku tak necakaj zazraky a navyse aj pre nych to nie je prijemne.zalezi na ake natrafis pri niektorych som sa citil ako ich partner/boli spokojne,pri niektorych neutralne:aj ja som chcel rychlo odist a pri niektorych ako odiot,posledny x co som mal som jej zaplatil a poslal domov,sice bola z toho trochu mimo ale nezasluzila si ani aby som o nu oprel bike (mentalne,nie fyzucky)

Topmanager

Kamošku budeš mat rad aj ako človeka, ale nie dosť na trvalý vzťah, a aj sex budeš mat zabezpečený, aj voľné chvíle s nezáväzný vzťahom, kde je zato aj vernosť počas jeho trvania, len budúcnosť sa nerieši. Teda kamarátstvo a pomoc, keď potrebuje, si samozrejme dlžný, aj keď to skončí. Teda takého druhu, že vybaviť dačo a tak.