Sex za €. Prostitútky.

Príspevok v téme: Sex za €. Prostitútky.
Emil

Aký máte názor na sex za peniaze alebo sex s predajnou ženou?
Alebo čo je lepšie pre chlapa, ktorý si nevie normálnym spôsobom zaobstarať sex, kašľať na to, neriešiť to, snažiť sa si nejakú získať alebo si zaplatiť prostitútky?

Poviem takto: Sex som nemal už takmer dva roky. Mám dvadsaťdeväť rokov. Viem s tým žiť, ale občas by som ho chcel, ale momentálne nemám pri sebe alebo v svojom živote ženskú, ani ako kamarátku, spoločnosť.

Mne sa sex za € hnusí, však dotyčná ľahká deva si zajtra nebude pamätať, že s tebou bola, ale ako sa dopracovať k tomu sexu?!

Bobricek

Začnem s tým, že prečo je pre teba dôležité, aby si dotyčná ľahká deva pamätala, že s tebou bola. Ide ti predsa o tvoj zážitok, o nič iné, no nie?

Názor na takýto sex (s prostitútkou) nemám zatiaľ vyhranený. Akurát to nebude asi tak, ako to vidno vo filmoch, že je s tebou celú noc. Je to rychlovka - hodinovka, resp. polhodinovka, ktorá utečie rýchlo a asi to nebude mať žiadnu atmosféru. Asi by som nechcel myslieť celý čas na to, že hop, aby som neprešvihol dohodnutú polhodinu a bol rýchlo vybavený. Zdá sa mi to celé umelé, neosobné a navyše drahé. Plus je tam riziko pohlavných chorôb.