Vyspite sa ako v bavlnke

Táto diskusia patrí k článku: Vyspite sa ako v bavlnke
Vyspite sa ako v bavlnke

Každý z vás to určite pozná. Sú rána, kedy sa zobudíte, ale aj napriek dostatočne dlhému spánku sa necítite odpočinutí. Práve naopak, ste dolámaní a bez kúska nadšenia z nového rána. Najhoršie na tom je, že sa snažíte dodržiavať správny spánkový režim a zdravý životný štýl. Čo teda spôsobuje to, že sa nedokážete vyspať „doružova“?

Katari12

velmi zalezi aj na tom, ako vysoko ta postel je, ja to poznam velmi dobre.. Ked som bola tehotna mala som take specificke problemy, musela som vstavat z vysokej postele, tak sme narychlo kupovali boxspring postel od okay www.okay.sk a odvtedy ju mame. Fakt odporucam vsetkym tehotnym

michal663

Výber matracu odporúčam naozaj veľmi kvalitne zvážiť. je to väčšia investícia, máloekdy k tomu máme dosť informácií a ovplyvní to kvalitu nášho spánku v nasledujúcich rokoch. Preto odporúčam prejsť tento návod ako vybrať matrac: www.barige.sk Pomohol mi s výberom a hádam pomôže aj iným. Detailne sa venuje každému aspektu jeho výberu - nákupnému úmyslu, tuhosti, cene, certifikátom a pod.

tammy

suhlasim. Aby sa človek dobre vyspal nepotrebuje kvalitnu postel, ale kvalitny matrac.Aku mate postel je ,,uplne jedno,,

Anezkajuju

O skvalitnení spánku som načítala toho už dosť. Veľa ľudí je v domienke, že stačí len spať viac ako 7 hodín. No nie je to pravda. Náš spánok ovplyvňuje mnoho faktorov. Napríklad pri spánku nie je vhodné mať pri sebe elektroniku. 2 hodiny pred spánkom by da nemalo jesť. Ak človek nevie zaspať kvôli blúdiacim myšlienkam, treba ich napísať na papier a až potom si ľahnúť. Pomáha i kvalitná ľahká literatúra. Upokojujúce sú aj bylinkové čaje. Samozrejme, kvalitný matrac.(Odporúčam Dormeo -www.kodino.com - za kvalitu si treba priplatiť) Ak to myslíte vážne a chcete naozaj začať kvalitne spať, tak si niečo prečítajte o polyfázickom spánku. Niektoré štúdie hovoria, že je lepšie ísť spať skôr a rovnako skôr i vstávať. Ja osobne si niesom tým istá predsa len, niekto je skôr "ranné vtáča" iný je zas "nočný živočích".