Voľnopredajné antidepresíva

Príspevok v téme: Voľnopredajné antidepresíva
MartinChar18

Dobrý večer, prosím poraďte mi nejaké voľnopredajné antidepresíva.
Mám 18 rokov a v mojom živote sa udiali nejaké tie zmeny, približne pred pol rokom, ale to tu nechcem rozoberať. Od vtedy som v hlbokej depresii. Mám niekedy aj obdobia mánie - zriedkavo. Jeden známy má skúsenosti s psychológiou, povedal že to asi bude mániodepresia. Prosím Vás poraďte mi nejaké lieky, hlavne voľnopredajné. K psychiatrovi sa hanbím ísť, taktiež aj moja rodina bola vždy proti psychológom a psychiatrom. So svojimi problémami sa im nezdoverujem aj keď príznaky silnej depresie na mne vidia.
Okrem depresie mám aj strach z ľudí - príklad: vidím kráčať po ulici nejakého známeho, ktorého som dlho nevidel, tak radšej prejdem na druhú stranu a ukryjem sa, aby ma nevidel.
Ďakujem za všetky vaše rady

majusaa

isto by som si nieco take nekupovala bez lekarskeho dohladu, to nie je len tak. ak uz ma niekto nejake depresie, najlepsie, co podla mna moze spravit je sa zverit do starostlivosti odbornika

modin

Antidepresíva bez predpisu - calmtonus.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese.

Ananaska

Napíš si na papier všetko čo sa stalo v minulosti, všetko, čo sa už neda zmeniť ani napraviť, no ubližuje ti to. Potom to spaľ.
To čo sa da zmeniť, resp.to na čom sa da pracovať si tiež napiš na papier a postupne si k tomu píš spôsob akým by sa to dalo riešiť.

Pred spaním si daj medovku lekársku s rumančekom, uživaj horčík a hlavne to daj zo seba von
:)
Neviem, či lieky pomôžu, všetko to je v hlave..

jjoe

@Mino14 Ty si môžeš dať lyžičku cukru, ja si dám radšej homeopatikum, keď mám chronický problém. Overené z vlastnej skúsenosti, aj skúseností iných ľudí :)

Mino14

S tými homeopatikami sa konečne uvedomte. To si môžete dať rovno lyžičku cukru. Z vlastnej skúsenosti treba odborníka, a psychológ je len podporná liečba keď je duševný stav ustálený.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Blahblah

Moj zlaty, lenze stale je to psycholog, absolvent filozofickej fakulty, a taky clovek nie je opravneny urcovat niekomu diagnozu! Ty si uvedomujes, co chces robit? Uzivat nejake lieky na nieco, co ani nevies, ci mas? Do lekarne sa nebudes hanbit ist po tie lieky, ale k lekarovi by si sa hanbil, logicke..