Priateľ odmieta sex

Príspevok v téme: Priateľ odmieta sex
Katarina756

Spoznala som sa s chalanom, ktorý bol iný ako ostatný. Aj mi to spočiatku imponovalo že ma nechce len do postele ale keď prišlo na lámanie chleba tak ma odmietol. Neskôr som od neho zistila že mal v mladosti zlú skúsenosť a že jemu sex ani nechýba. Ale mne ano ! Aj sme si kúpili sexhračky a tak ale to je asi tak maximum čo som od neho dosiahla. Inak je veľmi nápomocný, ochotný, dobre zarába. Proste ale aj sex patrí do vzťahu. On si myslí že takto to je ok. Inak keď sa milujeme tak sa venuje len mne, úplne ma dozloží na atómy a mám samé orgazmy ale bez súlože. A keď ho chcem ja urobiť tak on odmietne aj keď vidím že má erekciu. Ja som sa s takýmto ešte nestretla. Aj som sa pokúšala o tom s ním hovoriť ale on odmietne. Že sa nemáme o čom. Poradíte mi?

Bobricek

Taký chlap snáď ani nemôže existovať. Ak áno,je to strašné divné. Alebo má nejakú vadu na genitáliach, s ktorou sa nechce s nikým zdôverovať.

GigoIo

To je tak, ked zeny nechcu sex hned na prvom rande. Ked by ta odmietol, hned by si vedela, ze to nie je ok a mohla si si najst ineho. Ma tazku fobiu, ani sexuolog ani psychiater ho neda uplne do poriadku. Mozno sa podari par sulozi, ale to nebude mat dlhe trvanie. U chlapov je sexualny pud strasne silny a ked ho on takto dokaze potlacat, tak je to s nim doslova beznadejne. Bud sa s tym zmier alebo hladaj inde a snaz sa mat sex s inym co najskor, nie az ked vztah dlhsie trva!