Vzťahy-je pravda, že protiklady sa priťahujú?

Bubliii

Myslim Osud, ze mas pravdu.. nie nadarmo sa vravi: Zariekaneho chleba najvacsi krajec. Co su pre jedneho ruzove okuliare, je pre druheho realita - a pritom ide len o uhol pohladu!

mirec411

dobreuz - :D Ty by si naozaj nemal mať vzťah a už vôbec nie rodinu. Už dopredu je podľa teba všetko stratené a rodina rozpadnutá.
Toľko pesimizmu a zároveň strachu, človek vidí málokedy... :D
Fakt si celkom veselý prípad. Nebyť PC, tak ťa samota zožerie zvnútra. Ale bav sa..., len sa netvár ako keby si vedel o živote niečo viac. Ale si mladý, takže - :D :D (zatiaľ...)

Tutanchamon_xD

Pane bože. Všade tieto vzťahy. Chceš mať vzťah ? Maj ho !!!! Nechceš mať vzťah ? Ostaň sám !!!! Ľahké nie ?

A ešte nech mi niekto povie, že nemôže mať vzťah, pretože má veľkú riť, dlhý krk, široké boky, nízke plecia, akné, veľký nos, malé uši, nízky vzrast, malé prsia, malý penis a neviem čo ešte všetko.

Samozrejme ak človek rúbe príliš vysoko a ide po ženách a zase naopak ženy po chlapoch na ktorých / ktoré nemajú, tak sa nieť čomu čudovať. Samozrejme človek je nastavený tak, že aj keď to nie je nejaký extra fešák, alebo fešanda, tak jednoducho nebudú chodiť so seberovnými, pretože ona chce fešáka a on zase fešandu jak lusk. Komédia :D

Bubliii

Realitu ti neberiem (aj ked tomu moc neverim), ale ako mozes posudzovat vztahy cudzich ludi z fora?? Ved tu si kazdy napise, co chce.. alebo aby som sa jasnejsie vyjadrila, myslis, ze ak ma niekto relativne bezproblemovy zivot, bude o tom zakladat temy na fore? Asi nie, lebo nebude mat potrebu. A potom to pri prezerani tem v sekcii Vztahy vyzera tak ze samy rozchod, rozvod.. a pritom to tak vobec nie je. Pripomina mi to kadejake ine nemenovane fora, kde sa pacienti stazuju na nemocnice. Uvediem priklad, napr. operacia slepeho creva. 8 pacientov z 10 ju zvladne dobre a nema ziadne problemy. Zvysny dvaja pacienti mali bud nejake komplikacie, alebo mali "stastie" na personal a teda si odnasaju negativnu skusenost, s ktorou sa chcu podelit (a vyventilovat) na nete. Ak sa takto zozbieraju viaceri, vytvara to dojem, ze co je to za fusersku nemocnicu. Ale to, ze je tam xy dalsich pacientov, ktori mali dobru skusenost, sa uz nedocitas.
Tot moj nazor na vec. Presviedcat ta nejdem, naco. Ty si zijes svoj zivot a ja svoj.