.
Vzťahy-je pravda, že protiklady sa priťahujú?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
podla mna to vobec neplati :/
bez energie: ano, samozrejme ze mam. Vztahy, a vobec vsetko v zivote je o tom, ako sa k tomu postavis.. o stastie sa treba aj posnazit, samo nepride.
A ty mas statisticke dokazy na svoje tvrdenia, ktore tu mimochodom prezentujes ako nejaku vseobecnu pravdu? (lebo som tento tvoj nazor videla vo viacerych temach). Ak ano, rada si ich prezriem.
Vies, ja nepotrebujem dokazy na vsetko v zivote. Mne sa staci pozriet okolo seba. Ja, vsetky moje kamaratky, moji pribuzni.. vsetci mame momentalne stastne vztahy, niekde uz aj manzelske ci s dietatom,a vsetky trvaju vyse 2 rokov. Ja nepoviem, ze nikdy neprisiel rozchod, ale tiez to bolo dobre po vyse 2 rokoch. Takze nejako ti kazime tie tvoje univerzalne pravidla. Zeby nieco robime zle? :D
Súhlasím s Bubliii... - protiklady (povahové) sa zákonite nemôžu dlhodobo zniesť. Fenomén PRVOTNEJ príťažlivosti protikladov však existuje, a je zrejme najčastejšou príčinou rozchodov medzi partnermi.
-------------
Dobreuž - kde si zobral informáciu, že aj správne začaté vzťahy podobných pováh sa po dvoch rokoch končia? :) ...Zamilovanosť síce trvá zhruba 2 roky, ale to neznamená, že tým skončí aj každý vzťah. Dobrý určite nie... Nechcem sa ťa ako zaťatého odporcu vzťahov nijako dotknúť..., ale o vzťahoch vieš tak málo, až z nich máš strach.
bubliiiiiii, ty mas stastny vztah?? o tebe by mali natocit film alebo minimalne reportaz :))) a prihlasit ho do canes :D
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Vo fyzike áno, v medziľudských vzťahoch zväčša nie.
Prepac, ale to je tvoj subjektivny nazor, ktory ti sice nikto neberie, ale nemas ho ani nijak podlozeny statistikou. Viem ti vymenovat x stastnych vztahov vsade okolo mna a vratane mna, ktori su spolu rozhodne dlhsie ako 2 roky.