Psychiater

swistica

Velmi vela rodin ma problem s rodinnym clenom, ktory je psychicky chory a nechce sa dat vysetrit. Pokial mal clovek viac ako 18 r. nemozu ho k vysetreniu donutit a sud sa tymto tiez nezaobera. Prakticky su to neriesitelne situacie a vela rodin tak trpi. Ak sud nariaduje sudnu liecbu, znamena to, ze muselo prebehnut sudne pojednavanie a clovek musel byt odsudeny za trestny cin.

Mixa99

Ale ja som v pohode a Nechcem k nemu chodit naozaj, je to aj hrozne daleko som z toho zufala
Ja ho vobec nepotrebujem .iba som sa nechcela dat vysetrit a tak ma dali na psychiatriu
Nic som neurobila a teraz ma stale chcu liecit po liekoch mam akurat tak bolest brucha a stav ako keby som pila trochu vina a som po nich malatna .
Povedala som mu ze som v pohode on povedal ze ano ste ,nic mi nieje a stale mi chce predpisovat tie hnusne lieky .
Ja nechcem naozaj chcela by som mat s priatelom dieta a na liekoch je ze su rizikove pre tehotne zeny .
Mam to nariadene sudom iba pre to ze som sa nechcela nechat vysetrit .
Uplny nezmysel.
Ako to mam zastavit toto "liecenie" ?

ogar

mixa a kto ti brani ich neuzivat? mas nariadenu sudnu liecbu? ak nie, tak ho kopni vies kam a neuzivaj nic, on ma z toho mega provizie, ze to do teba pcha, takze necakaj, ze prestane, nespoliehaj sa na neho....

swistica netrep prosim ta, antidepresiva su chemicke drogy, ktore cloveka akurat tak dorazia, aj odvyka sa od nich ako od drog a to, ze ma nejaky ujo atestaciu este nic neznamena, aj ten, co netrafil koleno v nitre ma atestaciu, som zvedavy, kolko tych antidepresiv si mala, ked tak radis pokracovat

swistica

@dobreuz uz som to do nejakej temy pisala,no napisem to znovu. Som proti tymto tabletkam, no zial su ochorenia kde sa to inak neda. Zrejme tu nejde o pripad, kde slecna potrebuje lexaurin lebo sa boji na pisomku z matiky. Tiez som videla, ako zle dopadol clovek, ktory si svojvolne vysadil psychiatricke lieky. Okrem toho si tymto sposobom oddialil vyliecenie o mozno i o 3 - 4 roky a je otazne ci to vobec niekedy pojde bez tabletiek.
Ocividne nemas skusenost so psychicky chorymi ludmi (znovu nebavim sa o tom, ze niekto si 2-3x tyzdenne da tabletku na lepsiu naladu), takze mozno by bolo dobre, keby si podnecovanim k svojvolnemu vysadeniu liekov nenarusal liecbu. Tymto pacientom totiz nikdy vela nechyba k tomu, aby to s liecbou vzdali. Iste ti bude vdacna i rodina pacientky, ktora sem pise. Navyse podla tem, ktore tu zaklada ide zjavne o osobu, za ktoru este nesu zodpovednost rodicia.Len tolko som chcela.

swistica

Psychiater je lekar, ktory 6 rokov studoval medicinu a nasledne si este robil atestacie z psychiatrie.Takze ver mu, ze naozaj vie posudit ci Ti nieco je alebo nie je.
Kym lieky zacnu ucinkovat, tak to nejaky cas trva a moze Ti byt z nich zle. Ak to vsak trva dlhsie a nemas ani menstruaciu tak sa objednaj na kontrolu a lekar podla priznakov lieky vymeni.
Podla stylu pisania odporucam zobrat na kontrolu i rodicov, nech aj oni povedia lekarovi ako sa doma tvoja psychika prejavuje. No a vcera alebo predvcerom si tu pisala, ze chces otehotniet. To si si uz rozmyslela?

Idriss

Ako dlho ich berieš ? Niektorým liekom trvá pár týždňov kým odídu ich vedľajšie účinky. Keď tak skús sa snim dohodnúť nech ti lieky vymení alebo vymeň ty doktora . Ako si sa tam vládne dostala .Sama od seba či ťa tam dala rodina? Asi ti niečo bude keďže ti ich predpísal. Drž sa