dobry vecer,
liecil som sa na helikobaktera a bral som vela antibiotik, lebo mi to neprechadzalo.
uplne mi to rozbilo travenie(netravilo mi stravu, v stolici boli nestravene kusky), v dosledku coho sa pridruzili dalsie problemy, najma obrovske problemy so spankom(ked bolo zle, tak som spaval iba 2-3 hod, ale nebol som vyspaty).
lekari mi nic nezistili, tak som ako poslednu moznost isiel na fekalnu transplantaciu, ktora mi strasne pomohla. uz mi vyborne travi(stolica vyzera v poriadku), aj trochu lepsie spavam, ale mohlo by to byt este lepsie, nakolko to nie je dostatocne kvalitny a dlhy spanok. velmi ma to negativne ovplyvnuje v zivot, tak by som to chcel este zlepsit.
volnopredajne lieky na spanok mi nepomahaju. furt zastavam nazor, ze este to travenie nemam na 100 percent a z toho mam tieto problemy. taha sa to so mnou uz 4 roky a lekari mi stale nic nezistili, iba ma posielali k psychiatricke. nakoniec som tam isiel, lebo uz som si nemohol dovolit byt nezamestnany doma a musel som sa vratit do prace.
takze mi dala mirzaten, z ktoreho mi je katastrofalne. sice spim, ale takpovediac mi je este horsie ako bez neho. takze si ho nedavam.
zistil som ale, ze ked som ho bral, tak som citil klasicky pocit hladu, ktory inak nemavam. proste ked budem jest 1x za den, tak to nie je problem pre mna(len potom mavam zapchy, takze jedavam nasilu).
nema niekto nejaky napad, ako to travenie zlepsit? take klasicke babske recepty typu matovy caj mi moc nepomahaju.
dakujem