necitim hlad

Príspevok v téme: necitim hlad
pacient6

dobry vecer,
liecil som sa na helikobaktera a bral som vela antibiotik, lebo mi to neprechadzalo.
uplne mi to rozbilo travenie(netravilo mi stravu, v stolici boli nestravene kusky), v dosledku coho sa pridruzili dalsie problemy, najma obrovske problemy so spankom(ked bolo zle, tak som spaval iba 2-3 hod, ale nebol som vyspaty).

lekari mi nic nezistili, tak som ako poslednu moznost isiel na fekalnu transplantaciu, ktora mi strasne pomohla. uz mi vyborne travi(stolica vyzera v poriadku), aj trochu lepsie spavam, ale mohlo by to byt este lepsie, nakolko to nie je dostatocne kvalitny a dlhy spanok. velmi ma to negativne ovplyvnuje v zivot, tak by som to chcel este zlepsit.

volnopredajne lieky na spanok mi nepomahaju. furt zastavam nazor, ze este to travenie nemam na 100 percent a z toho mam tieto problemy. taha sa to so mnou uz 4 roky a lekari mi stale nic nezistili, iba ma posielali k psychiatricke. nakoniec som tam isiel, lebo uz som si nemohol dovolit byt nezamestnany doma a musel som sa vratit do prace.
takze mi dala mirzaten, z ktoreho mi je katastrofalne. sice spim, ale takpovediac mi je este horsie ako bez neho. takze si ho nedavam.

zistil som ale, ze ked som ho bral, tak som citil klasicky pocit hladu, ktory inak nemavam. proste ked budem jest 1x za den, tak to nie je problem pre mna(len potom mavam zapchy, takze jedavam nasilu).
nema niekto nejaky napad, ako to travenie zlepsit? take klasicke babske recepty typu matovy caj mi moc nepomahaju.

dakujem

duska223

v takomto pripade ja sa ani necudujem tomu, ze necitis hlad, lenze je velmi dolezite v takomto pripade aspon tekutiny doplnat aby sa nieco zbytocne neskomplikovalo

Katka-ja

ja síce žiadne lieky neberiem, ale tiež mám problémy už 2 roky s tým, že absolútne necítim hlad a tiež mám pocit, že mi horšie trávi...popritom jem veľa zeleniny, dosť sa hýbem...neviem či je to nejako psychikou, ja mám len teda kopec školy, popritom práca...ale nepociťujem stres...možno sú to niekedy tak podvedomé veci, že o tom ani nevieme...
čo som ale zistila, ja napríklad dosť chodím autom pretože behám z jedného konca mesta na druhý, predtým som denne chodila aspoň 5 km pešo kvôli škole..ked teraz chodím, tak mi omnoho lepšie trávi...skús fakt chodiť, taká stredne svižná chôdza, aspoň 1-1.5 hod denne...chodza je naprirodzenejší pohyb, je zdravá ako pre telo, tak aj na psychiku, prirodzene sa unavíš a možno to pomôže aj s tým spánkom...
inak odporúčam sa absolútne vyhýbať TV, počítaču, mobilu čo najviac..naprirodzene stále stimulujú náš mozog, ktorý potom nie je prirodzené večer unavený...
a skús byť viac s ľudmi a smiať sa :) život je ozaj len jeden, každý máme svoje problémy, choroby, starosti a každý máme pocit, že sa máme ťažko, ale ozaj brať veci tak jenoduchšie, neporovnávať sa :) využívať život užitočne, byť čo najviac s ľudmi, tvoriť vzťahy, chodiť von :)

Držím palce,
Katka

Pag

Produkty, ktore ludia casto kupuju, tak tie maju nieco do seba, ak nie v sebe, ze tak chutia, tak tie si kupuj. Ten mizerten by som nebral, ale nemozem ti to odporucat. Nase psychiky su ako psychika vaznov, ktori dostali amnestiu, niektori zacnu aj saliet, ze wow. My sme asi v takom vyvoj.stadiu, ale prejde to. Kazdy system ma svoje obete, vidme vsetko, nielen to, co chceme vidiet.