Rychlo reagujte

ahjajjaj

Mishel, povedz mu, že si želáš mať bábätko, a či sú tieto lieky vhodné, ak chceš otehotnieť.
A buď si istá, že zareaguje.

swistica

Precitaj si este raz pozorne celu diskusiu. Tam mas napisane, co mas lekarovi povedat. Ze ta to stale bavi dokolecka. Bud to robis zo zabavy, alebo sa naozaj necitis dobre.

Bubliii

Tak potom jedine tento zamer prediskutovat s doktorom, ale vela mamiciek uziva psych.lieky aj pocas tehu a kojenia, podla mna ti len znizi davky alebo zameni za ine, pochybujem, ze ti ich vysadi.. a aj vysadi, asi za bude chciet nejake cas sledovat, aki to zvladas, takze aj to tehotenstvo by malo byt planovane.

MixA

For bubli
Nie ale chcela by som byt tehotna a tie lieky nie su vhodne pre tehotne zeny tak by mi ich mal predsa vysadit.

Bubliii

Mishel, dufam, ze si nechcela zaklamat ze si tehotna, aby ti psychiater rychlo vysadil lieky? Uvedomujes si, ze by si musela o tom predlozit aj nejake potvrdenie?

swistica

Este 29.5. si pisala, ze sa citis dobre a aj si sa citila dobre. Dnes je Ti uz zle. Uz ani otehotnenie nespominas. Styl pisania naozaj nesvedci o tom, ze vsetko je v poriadku. Lekara presvedcis o vysadeni liekov tak, ze sa budes liecit, vyzdravies a on ich vysadi.
Mam pocit, ze asi budes mladsia a zrejme su za teba este zodpovedni rodicia. Zver sa im teda, objednajte sa na kontrolu a porozpravajte sa s lekarom.