Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny nenicte chlapom zivoty!

Príspevok v téme: Zeny nenicte chlapom zivoty!
HarryP

Chcel by som poprosit vsetky zeny, ktore na zaciatku vztahu daju chlapom kopu lasky a sexu a potom v tom velmi ochladnu, aby sa vykaslali na chlapov, nedali sa nimi zbalit, drzali si odstup a vyhybali sa im a aby ostali az do smrti slobodne! Nie ste schopne zit normalne s chlapmi, nechapete ich potreby a oni sa potom pri vas iba zbytocne trapia. Jednoducho, ak sa neviete v tomto prekonat, tak si nezasluzite s nikym byt!
Ja som take 2x zazil, ze na zaciatku velka vasen, sex kazdy den a po pol roku zrazu prudke ochlanutie. Ja zamilivany po usi som sa dlho potom este trapil, kym som sa z toho dostal. Nastastie som natrafil na terajsiu moju manzelku, ta neochladla, praveze naopak, preto som sa rozhodol s nou zit do konca zivota a zobrali sme sa. Sme spolu uz celkom dost rokov a stale to v tomto klape.
Chlapi, ked vam priatelka ichladne, kaslite na nu, vytrpte si radsej rozchod, nemiluje vas naozaj, je s vami z praktickeho dovodu, aby nebola sama. Verte, ze existuju aj velmi dobre zeny, ktore vzdy uspokoja vase potreby a vy za to pre nich budete dobri pozorni partneri, lebo si ich za to budete vazit a budete vediet, co mate doma, hlavne ked sa predtym viackrat sklamete a vlastne sklamania su dobra vec, lebo mozete porovnavat a budete si o to viac vazit, ked spoznate tu pravu, ktora vam bude vyhovovat.

nighthawk

Niekedy je lepšie byť,radšej sám a neriešiť vôbec ženy.
šetrí to čas,nervy psychiku a pod.na svete sú aj zmysluplnejšie veci,pretože dnešné vzťahy nestoja za nič.

Exkrement2

Hlavne si nerieste svoje komplexy na muzoch a neotravujte ich svojim narcizmom, afektovanym spravanim a neprizivujte sa na nich.