Zeny nenicte chlapom zivoty!

Príspevok v téme: Zeny nenicte chlapom zivoty!
HarryP

Chcel by som poprosit vsetky zeny, ktore na zaciatku vztahu daju chlapom kopu lasky a sexu a potom v tom velmi ochladnu, aby sa vykaslali na chlapov, nedali sa nimi zbalit, drzali si odstup a vyhybali sa im a aby ostali az do smrti slobodne! Nie ste schopne zit normalne s chlapmi, nechapete ich potreby a oni sa potom pri vas iba zbytocne trapia. Jednoducho, ak sa neviete v tomto prekonat, tak si nezasluzite s nikym byt!
Ja som take 2x zazil, ze na zaciatku velka vasen, sex kazdy den a po pol roku zrazu prudke ochlanutie. Ja zamilivany po usi som sa dlho potom este trapil, kym som sa z toho dostal. Nastastie som natrafil na terajsiu moju manzelku, ta neochladla, praveze naopak, preto som sa rozhodol s nou zit do konca zivota a zobrali sme sa. Sme spolu uz celkom dost rokov a stale to v tomto klape.
Chlapi, ked vam priatelka ichladne, kaslite na nu, vytrpte si radsej rozchod, nemiluje vas naozaj, je s vami z praktickeho dovodu, aby nebola sama. Verte, ze existuju aj velmi dobre zeny, ktore vzdy uspokoja vase potreby a vy za to pre nich budete dobri pozorni partneri, lebo si ich za to budete vazit a budete vediet, co mate doma, hlavne ked sa predtym viackrat sklamete a vlastne sklamania su dobra vec, lebo mozete porovnavat a budete si o to viac vazit, ked spoznate tu pravu, ktora vam bude vyhovovat.

alicia27

niekedy je to ale uplne opacne!..ze chlapi nicia zenam zivoty!..takze netreba vsetko hadzat len na zenske pohlavie..

Mariettta

Takto to bolo u mna, na zaciatku ma sex s nim hrozne bavil, neskor som ho odmietala a sa mi hnusil. A dovod? Spraval sa ku mne hnusne, furt na mne hladal chyby, vsetko co som urobila bolo zle, kazdy den po mne ziapal a takyto clovek ma teda vobec nepritahuje. Cize chlapi ked sa zene zhnusite a nechce s vami spat skuste sa pozriet najskor na seba ci nenajdete pricinu.

Klcikova

To nie je až tak pravda ako si napísal! Nie každé ženy ochladnú a nemilujú. No jednoducho sa to niekedy stáva, že po rokoch to je už iné ako na začiatku. Už prídu do toho iné starosti a veci.