Chcel by som poprosit vsetky zeny, ktore na zaciatku vztahu daju chlapom kopu lasky a sexu a potom v tom velmi ochladnu, aby sa vykaslali na chlapov, nedali sa nimi zbalit, drzali si odstup a vyhybali sa im a aby ostali az do smrti slobodne! Nie ste schopne zit normalne s chlapmi, nechapete ich potreby a oni sa potom pri vas iba zbytocne trapia. Jednoducho, ak sa neviete v tomto prekonat, tak si nezasluzite s nikym byt!
Ja som take 2x zazil, ze na zaciatku velka vasen, sex kazdy den a po pol roku zrazu prudke ochlanutie. Ja zamilivany po usi som sa dlho potom este trapil, kym som sa z toho dostal. Nastastie som natrafil na terajsiu moju manzelku, ta neochladla, praveze naopak, preto som sa rozhodol s nou zit do konca zivota a zobrali sme sa. Sme spolu uz celkom dost rokov a stale to v tomto klape.
Chlapi, ked vam priatelka ichladne, kaslite na nu, vytrpte si radsej rozchod, nemiluje vas naozaj, je s vami z praktickeho dovodu, aby nebola sama. Verte, ze existuju aj velmi dobre zeny, ktore vzdy uspokoja vase potreby a vy za to pre nich budete dobri pozorni partneri, lebo si ich za to budete vazit a budete vediet, co mate doma, hlavne ked sa predtym viackrat sklamete a vlastne sklamania su dobra vec, lebo mozete porovnavat a budete si o to viac vazit, ked spoznate tu pravu, ktora vam bude vyhovovat.
Zeny nenicte chlapom zivoty!
tak co sa mna tyka, tak ja rada nicim zivot tomu svojmu chlapovi a jemu sa to paci
niekedy je to ale uplne opacne!..ze chlapi nicia zenam zivoty!..takze netreba vsetko hadzat len na zenske pohlavie..
Tak isto, ako si ho vedia zničiť aj ženy :)
CHLAPI SI HO VEDIA ZNICIT AJ SAMI :)
Takto to bolo u mna, na zaciatku ma sex s nim hrozne bavil, neskor som ho odmietala a sa mi hnusil. A dovod? Spraval sa ku mne hnusne, furt na mne hladal chyby, vsetko co som urobila bolo zle, kazdy den po mne ziapal a takyto clovek ma teda vobec nepritahuje. Cize chlapi ked sa zene zhnusite a nechce s vami spat skuste sa pozriet najskor na seba ci nenajdete pricinu.
Veľa záleží od toho aký je ten chlap, povahovo, niektorí sa len otrasú a proste idú ďalej :)
a co ak to je naopak. podla mna chlap sa citi omnoho viac ublizeny, ked dostane kopacky ako zena
Podla mna je jedno ci ide o chlapa ci o zenu, kazdy ma svoje slabsie stranky, kazdy sa vie zachovat hnusne.
To nie je až tak pravda ako si napísal! Nie každé ženy ochladnú a nemilujú. No jednoducho sa to niekedy stáva, že po rokoch to je už iné ako na začiatku. Už prídu do toho iné starosti a veci.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.