Vsetci stale taraju ako treba tie hnusobu chranit, ze bez nich neprezijeme a podobne veci, nenavidim taketo reci. Ja vam poviem, co sa stalo mne! Pred dvoma rokmi mi umrela frajerka, bodla ju vcela, dostala strasne silnu alergicku reakciu, mala hnacku, vracala, nakoniec aj odpadla. Zavolal som sanitku, priviezli ju do nemocnice a o niekolko hodin mi volali ze umrela. Odvtedy tu haved nenavidim. Zabili osobu, ktoru som miloval. Vzdy ked vidim nejaku vcelu hned ju zaslapnem, raz som im na zahrade aj vypalil hniezdo. Technologia uz tak pokrocila, ze za chvilu uz ani vcely na prezite nebudeme potrebovat a aj keby sa to nestalo, je mi to jedno, na ostatnych mi uz nezalezi a samemu mi je jedno ci umrem, ked uz nemam tu osobu.
Nenavidim vcely
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ked ma niekto taku silnu alergiu, tak nosi so sebou protiliek predsa. Ked ho nenosi, tak je samovrah. Navyse vcela nebodne len tak. Rovnako ako srsen ta maju na salame a sa akurat brania tvojmu utoku. Ked som byval v meste, tak som bol tiez posrany, ale teraz som na dedine a kludne tu vcelu alebo srsna necham pochodovat po ruke..... len osy su kurvy
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Alergia na jed včiel, os, srsnov existuje. Ak prepukne, tak je to zivot ohrozujuci stav. Kolko je takych prikladov, ked clovek skonal po bodnuti vcelou alebo viacerymi vcelami alebo ked nie vcelami, tak po bodnuti srsnov.
Ale musim sa zasmiat Fio, lebo vcela ktoru sa ti podari prisliapnut, tak sa nehnevaj, ale to nie je vcela...moze to byt vselico, ale vcela asi sotva.
Naozaj, ked uhynie posledna vcela, tak zacne ludska agonia. Mne sa skorej zda, ze ta posledna vcela uz uhynula (!) a agonia ludstva uz bezi. Smutny pohlad to je, ale tak to vidim.
Fake ako vysity!