Vsetci stale taraju ako treba tie hnusobu chranit, ze bez nich neprezijeme a podobne veci, nenavidim taketo reci. Ja vam poviem, co sa stalo mne! Pred dvoma rokmi mi umrela frajerka, bodla ju vcela, dostala strasne silnu alergicku reakciu, mala hnacku, vracala, nakoniec aj odpadla. Zavolal som sanitku, priviezli ju do nemocnice a o niekolko hodin mi volali ze umrela. Odvtedy tu haved nenavidim. Zabili osobu, ktoru som miloval. Vzdy ked vidim nejaku vcelu hned ju zaslapnem, raz som im na zahrade aj vypalil hniezdo. Technologia uz tak pokrocila, ze za chvilu uz ani vcely na prezite nebudeme potrebovat a aj keby sa to nestalo, je mi to jedno, na ostatnych mi uz nezalezi a samemu mi je jedno ci umrem, ked uz nemam tu osobu.
Nenavidim vcely
Nečítal som celú tému... ale len chcem povedať, že nie tie hnusoby včely ale ĽUDIA... treba sa zamyslieť ako sa zmenil svet a najmä ten nástup všelijakých alergií a podobne od čias kedy sa začalo všetko postrekovať chemikáliami, pridávať do jedál samé Ečka a podobne.
Niekedy, niečo takéto bolo iba výnimočné, dnes čo raz častejšie sa stretávam z ľuďmi, ktorý sú alergický na včelí jed... môj názor je ten, že za všetkým je človek, ktorý vo všetkom vidí len peniaze a nepozerá sa na negatíva, ktoré tým spôsobuje... stále mať všetkého viac a ak už má toho dosť tak prečo nemať ešte viac?... príde ten čas kedy si ľudia uvedomia čo je na tomto svete dôležité, len potom už bude neskoro... potom im už tie nahrabané peniaze nepomôžu.
Mne ustipli vcely svokru a ta to tiez neprezila kvoli anafylaktickemu soku. Zena chvilu smutila, ale potom sa s tym vyrovnala. Odvtedy mam pokoj a vylepsilo sa aj nase manzelstvo. Vcely su velmi uzitocne a zasluzia si maximalnu ochranu!
Celkom zaujimave by bolo vediet, co si jednotlivi diskutujuci predstavuju pod tymi hnusobami vcelami.
To, čo si opísal rozhodne nie je alergická reakcia, krásna fake téma na rozprúdenie debaty, škoda, že trápna.
Ked budes najblizsie zakladat nejaku temu, ujasni si fakty
- vcely nebyvaju v hniezde, takze si na zahrade znicil iny hmyz
- alergia na ustipnutie vcelou ma ine priznaky, ako tu popisujes
- bola v nemocnici, cize skor sa zaujimaj o uroven zdravotnej starostlivosti
- nie si clen rodiny, cize ti lekar nemohol poskytnut informacie, pytaj sa teda jej rodicov a popros ich o nahliadnutie do zdravotnej dokumentacie
- a nevymyslaj si tu fiktivne temy
A kto je na vine toho, ze maju ludia alergicke reakcie? Vcely isto nie! Ludia za to mozu, vsade jedy, toxicke vztahy, vypocitavost, nenavist, kvety zla... Ja si mozem pospat aj pol dna na deke pred lesn.vcelami a nic sa mi nestane. Tak ako je to cele potom? Ci uz s mojim podpisom alebo bez neho, dopadlo by to rovnako...
ak by som ju pichla do krku alebo do ustnej dutiny, potom by si mal pravdu. lenze ona hnackovala, vracala a bola v nemocnici takze tvoja nenavist ma trhlinu. ako to opisujes, tak sa to nemohlo stat. my vcielky za ludsku hluposzt nemozeme. ak by sme vymreli, umrel by si aj ty
Osy su agresivne, srsne su proti cloveku mierne, lebo maju respekt. Takisto ako ma clovek respekt pred srsnami.
Defcon, vdaka za normalny nazor. Toto som myslela tym fakeom, nie ze alergia na vceli jed atd neexistuje (to je predsa vseobecne znamy fakt), ale ze cela tema mi pride ako bulvarny vyplod vhodny na lenive nedelne dopoludnie. Asi zas niekto testuje, ci ma literarny talent.
Aj osy su rozne, aj srsne su rozne... vacsinou sa o cloveka nestaraju, musia mat na to dovod, padny dovod. Kazdopadne narazit dakde na hniezdo srsnov nie je zrovna vyhra.
A nie, nie kazdy alergik nosi so sebou aj protilieky. A nie je samovrah pritom. Atd.