Nenavidim vcely

Príspevok v téme: Nenavidim vcely
Fio

Vsetci stale taraju ako treba tie hnusobu chranit, ze bez nich neprezijeme a podobne veci, nenavidim taketo reci. Ja vam poviem, co sa stalo mne! Pred dvoma rokmi mi umrela frajerka, bodla ju vcela, dostala strasne silnu alergicku reakciu, mala hnacku, vracala, nakoniec aj odpadla. Zavolal som sanitku, priviezli ju do nemocnice a o niekolko hodin mi volali ze umrela. Odvtedy tu haved nenavidim. Zabili osobu, ktoru som miloval. Vzdy ked vidim nejaku vcelu hned ju zaslapnem, raz som im na zahrade aj vypalil hniezdo. Technologia uz tak pokrocila, ze za chvilu uz ani vcely na prezite nebudeme potrebovat a aj keby sa to nestalo, je mi to jedno, na ostatnych mi uz nezalezi a samemu mi je jedno ci umrem, ked uz nemam tu osobu.

kecyKecy

asi najlepšie je vyskúšat si to na svojej koži ako taká alergicka reakcia prebieha...Ale vcely za to nemožu! Treba ich chranit a chovat.

Gaspura

To nemôžeš myslieť vážne toto. Jednak akože buď si totálne nevzdelaný a nevieš ako vyzerá alergická reakcia na uštipnutie od včely ale je to ukážková fake téma a jednak, stáva sa to áno, ale tie včely za to nemôžu. Je to ich jediný obranný mechanizmus a neštípu len tak pre srandu a bez príčiny, len keď sa cítia ohrozené, narozdiel od nás ľudí

peltyra

tak alergia na poštípanie včely vyzerá trošku inak, to ti skôr opuchne jazky, hrdlo a podobne, nemôžeš dýchať, žiadna hnačka a podobné veci čo si písal

petroneta

hnačka, zvracanie, nie sú anafylaktickým šokom na bodnutie včely. Keď vymýšľaš tému, aspoň si naštuduj načo, aby si tu nepísal bludy.

Medea7

Defcon ale raz som videla takého veľkého jak z hororu neviem ci to bola kráľovná ale strašne niečo. Vcielky mi nevadia ale toto mi vadi.

Defcon

Medea, srsne nie su agresivne. Oni sa len brania, ked im vstupis do ich priestoru, alebo sa zacnes rozhanat rukami. Srsen ta povazuje za seberovneho protivnika..... akurat smola, ze vyzera agresivne jak osa na steroidoch.-))))
Takze najlepsie sa mu ubranis, ked ho budes povazovat za lienku.-)

Medea7

Ja sa bojím srsnov, ja keď to vidím ja neviem co mam robiť, ved to je tak niečo agresívne, čo si mám kúpiť na leto aké ochranné oblečenie? Existuje vôbec také niečo?

Defcon

Kedze Fio jasne napisal, ze vcelam na zahrade vypalil hniezdo, tak mi je jasne, ze si vcely pomylil s nejakymi inymi zvieratami, mozno bocianmi ??? Zivo si predstavujem ako Fio zhodil a podpalil bocianom hniezdo a pritom si somral popod nos nieco o zavsivenych vcelach