Vekový rozdiel 12 rokov

Rozdiel

Vobec sme sa nepochopili. Ja netvrdim ze oni soferuju ani ze to su ich auta. Oni sa len vozia a samozrejme ze to niesu ich auta, to je uloha muza aby zabezpecil luxusne auto a potom samozrejme nema problem zbalit hociaku zenu. Ale lepsie je tu fnukat na fore ako zamakat!

Tutanchamon_xD

Rozdiel, tak ty máš iné životné priority teda :D takéto reči by som očakával od pubertiaka, čo vie ho_no o živote, ale ty asi budeš jeden z nich však ?

Áno videl som pekné baby sa vyvážať na drahých SUV, Mercedesoch, Audinách a čo ? Ty si myslíš, že to sú ich autá hej ? :D Ak áno, tak si pekne padnutý na hlavu. 90% z tých báb, čo sa vyvážajú na takýchto autách sú autá rodičov, možno autá ich frajerov.

Na tom ale nič nemení, že aj žena čo nie je pekná sa nemôže vyvážať v drahom aute a to platí aj obrátene. Skús radšej ty vyjsť z izby a poriadne sa obhliadni, aké baby a ženy sa vyvážajú na autách.

Stokrát som videl pekné baby v mojom či mladšom veku sa vyvážať na 10 ročnom starom aute a prečo ? Lebo šoférovali čo mali a nebudú ani len pomýšľať na to, že keď nebudem mať drahé auto, tak nebudem šoférovať vôbec.

Radšej prestaň pozerať tie americké filmy v ktorých sa objavujú tie pekné ženské na drahých miliónových autách a určite sa ti otvoria oči. Pekný deň prajem :)

Rozdiel

Tutanchamon, vyjdi von z izby a pozri sa ake zeny sa vyvazaju v drahych autach! Ziadna pekna zeba sa ti nebude vozit v hrdzavej felicii! Lebo taka zena aj od zivota nieco ocakava, nie neschopaka.

Tutanchamon_xD

A taktiež je pekná sprostosť, že chlap s drahým autom si hľadá len krásnu ženu, ktorá by sa do toho auta hodila, Samozrejme sú aj takí, ale chlap, ktorému ide o ženu ako o niekoho koho miluje a chce s ňou založiť rodinu si nehľadá primárne ženu, čo vyzerá ako modelka z móla, aj keď má drahé auto v garáži.

Tutanchamon_xD

K drahému auto prislúcha aj krásna žena ? A ty máš koľko rokov ? 15 ? Čiže pekná žena sa nehodí do starého auta a škaredá žena sa nehodí do drahého, pekného auta hej ? Nuž, každý sme nejakí :)

Sú aj krásne ženy, čo neriešia, že má chlap v garáži Audi A8 alebo Golfa z roku 2003, pretože sú to ženy, čo v prvom rade hľadia na to, aký chlap je, ako sa správa a ako koná.

Rozdiel

To ze je jedno ake auto hovoria len muzi co od zivota nic necakaju a ani na nic nemaju. Kazdy poriadny muz samozrejme chce co najdrahsie auto. A k tomu samozrejme potom prislucha aj krasna zena, samozrejme neschopni muzi a skarede zeny ju budu volat "zlatokopka"