Je vekový rozdiel 12 rokov veľa? Mám 18 rokov a muž, ktorý ma pozval von a páči sa mi má 30. Kamarátky mi hovoria, že vekový rozdiel je priveľky na to, aby som s ním niekde šla.
Vekový rozdiel 12 rokov
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Vobec sme sa nepochopili. Ja netvrdim ze oni soferuju ani ze to su ich auta. Oni sa len vozia a samozrejme ze to niesu ich auta, to je uloha muza aby zabezpecil luxusne auto a potom samozrejme nema problem zbalit hociaku zenu. Ale lepsie je tu fnukat na fore ako zamakat!
Rozdiel, tak ty máš iné životné priority teda :D takéto reči by som očakával od pubertiaka, čo vie ho_no o živote, ale ty asi budeš jeden z nich však ?
Áno videl som pekné baby sa vyvážať na drahých SUV, Mercedesoch, Audinách a čo ? Ty si myslíš, že to sú ich autá hej ? :D Ak áno, tak si pekne padnutý na hlavu. 90% z tých báb, čo sa vyvážajú na takýchto autách sú autá rodičov, možno autá ich frajerov.
Na tom ale nič nemení, že aj žena čo nie je pekná sa nemôže vyvážať v drahom aute a to platí aj obrátene. Skús radšej ty vyjsť z izby a poriadne sa obhliadni, aké baby a ženy sa vyvážajú na autách.
Stokrát som videl pekné baby v mojom či mladšom veku sa vyvážať na 10 ročnom starom aute a prečo ? Lebo šoférovali čo mali a nebudú ani len pomýšľať na to, že keď nebudem mať drahé auto, tak nebudem šoférovať vôbec.
Radšej prestaň pozerať tie americké filmy v ktorých sa objavujú tie pekné ženské na drahých miliónových autách a určite sa ti otvoria oči. Pekný deň prajem :)
Tutanchamon, vyjdi von z izby a pozri sa ake zeny sa vyvazaju v drahych autach! Ziadna pekna zeba sa ti nebude vozit v hrdzavej felicii! Lebo taka zena aj od zivota nieco ocakava, nie neschopaka.
A taktiež je pekná sprostosť, že chlap s drahým autom si hľadá len krásnu ženu, ktorá by sa do toho auta hodila, Samozrejme sú aj takí, ale chlap, ktorému ide o ženu ako o niekoho koho miluje a chce s ňou založiť rodinu si nehľadá primárne ženu, čo vyzerá ako modelka z móla, aj keď má drahé auto v garáži.
K drahému auto prislúcha aj krásna žena ? A ty máš koľko rokov ? 15 ? Čiže pekná žena sa nehodí do starého auta a škaredá žena sa nehodí do drahého, pekného auta hej ? Nuž, každý sme nejakí :)
Sú aj krásne ženy, čo neriešia, že má chlap v garáži Audi A8 alebo Golfa z roku 2003, pretože sú to ženy, čo v prvom rade hľadia na to, aký chlap je, ako sa správa a ako koná.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
To ze je jedno ake auto hovoria len muzi co od zivota nic necakaju a ani na nic nemaju. Kazdy poriadny muz samozrejme chce co najdrahsie auto. A k tomu samozrejme potom prislucha aj krasna zena, samozrejme neschopni muzi a skarede zeny ju budu volat "zlatokopka"
Nie, na 100 litrovy baworak 18-rocna zena nenasetri.