Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vekový rozdiel 12 rokov

Rozdiel

Je to uupne normalne, pockaj ako ti budu kamaratky zavidiet ked ta dovezie na novom baworaaku. Si dospela mozes si robit co chces.

swistica

Ked sa musis pytat na fore, ci je vhodne ist s nim von, tak ano je ten rozdiel privela. Mentalne si na tom este ako teenegerka. Iba ak by sa tu objavila tema,kde by sa on pytal ci ma ist von s osemnastkou. To by ste na tom boli mentalne rovnako.

Za beznych okolnosti, ak je osemnastrocna slecna scitana, inteligentna, rozumna, tak mi 12rocny rozdiel pride v poriadku.

Nonsences

Dobreuz - pocuj, to, ze teba ziadna nechce alebo to, ze ty ziadnu nechces alebo whatever, nikoho nezaujima dovod.., neznamena, ze vsetkym zenam ide o peniaze a podobne chuj*viny, ktore cpes do kazdeho fora. Uz si s tym vazne trapny a neviem, co tym chces dosiahnut. Nejak ti to pomaha na mindraky, ked povypisujes taketo zvasty alebo co? Sem na babu ides nadavat, ze je pomaly decko, pritom ty si len o nieco starsi, ale tym, ako prezentujes svoje nazory, si riadne nizko. Skus dospiet a nad toto sa povzniest a neriesit ludi, ktori chcu mat vztah, milovat sa a podobne.. Je to ich vec, takisto je ich vec, ci do vztahu idu z lasky, kvoli sexu alebo pre peniaze.. sice tie peniaze, to nie je pekny dovod na vztah, ale o tom tu autorka nepisala, a aj keby jej o to ide, tak co ty s tym? Velke nic..

mirec411

Vo veku 18 k 30 je12 ročný rozdiel príliš veľký.
Vo veku 36 k 48 je to tiež za hranicou, ale v určitých prípadoch celkom znesiteľné (pre oboch - M/Ž)
----------------
Kamarátky ti teda radia celkom dobre. Nehraj sa na vyspelejšiu, lebo na to sa len dopláca.

Hankayy

Moj osobny nazor je, ze je to dost :D Ja mam tiez 18 a predstava rande s 30r chlapom je pre mna odpudzujuca.. Ved to je uz clovek, ktory je v zivote niekde uplne inde.. Pre mna to nema ziadnu perspektivu, ale ked chces skusat, tak nech sa paci, tvoj zivot. :)

som_muz

Je to velmi individualne. Mozem len za seba napisat, ze pre mna by bol taky velky vekovy rozdiel asi privela. Ale pre niekoho to mozno je akurat.