Neviem co ďalej, urobila som chybu

Príspevok v téme: Neviem co ďalej, urobila som chybu
Martina Bardejov

Dobrý deň, potrebujem sa vyrozprávať a možno aj trocha poradiť.
Som vydatá 3 roky, deti zatiaľ nemáme. Môj manžel je úžasný muž, Stará sa o mňa,nefajci,nepije.
Lenže mňa strašne niečo dusi, akoby mi niečo chýbalo, občas mame aj po sexuálnej stránke problémy, poslednú dobu sa nedokážem pri nom uvoľniť, nedokážem sa urobiť, manžel áno.
A urobila som obrovskú chybu, že som ho podviedla, no ak sa to dá nazvať neverou, keďže sme s milencom sex nemali, iba mojkanie..
Na začiatku nášho vzťahu s manželom bolo všetko v poriadku, plánovali sme spoločnú budúcnosť, čo sa aj stalo, keďže sme sa rozhodli vziať aj po rodine túžime,lenže prv ako sme sa rozhodli mat dieta, vzali sme si auto na leasing a dieťa teraz musí počkať... Manžel o dieťati zatiaľ nechce počuť.. A ja už mám pocit akoby mi tikali biologické hodiny, cítim sa nejaká prázdna, neistá... S milencom som sa tiež nevedela uvoľniť, a to som si myslela ze mi chyba niečo intímne... Myslíte že to čo mi chýba, čo ma duši a neviem co to je, že už mi prišiel čas sa o niekoho starať? Dieťatko? Ozaj si neviem pomôcť... Manžela ľúbim, som si istá, ale urobila som aj jednu hlúposť že som skúsila iného chlapa a teraz to ľutujem.. ? Ďakujem za akúkoľvek odpoveď, pekný deň

stanienka

tak asi tazko budevase manzelstvo v pohode, ked si siahla po milencovi . podla mna ta nedusi to, ze este nemas dieta ale to,ze takto proste striedas chlapov. ostan len pri jednom a isto sa to vsetko zlepsi

Vsimava

Ano Kalgan1, len dúfam, že si ho tá/ten všimol, lebo ma napadlo, že by bolo fajn, keby ho využi/a. Možno by si veľmi pomohol v osamotenosti.:) A to je možno účelom...každého osamoteného. Nielen tu na tomto fóre. Ale nechcem tu byť za "múdru". Sorry.

Kalgan1

Vsimava: chcel som ho dat len do jednej konkretnej temy, ale ked som zistil, ze sa to automaticky zjavi vo vsetkych, tak som to zmenil ;)

vsimava

Kalgan1, ty sa tu čo tváriš, aj tvoj mail som tu v niektorých témach ešte pred pár hodinami zazrela a tiež som si prezrela tvoj kontakt. Zrejme to bolo účelové. Teraz je už všetko zmazané...a nezabúdajme vážený, že každý jeden kontakt aj zdanlivo pravdivý môže byť len nick. :)

Kalgan1

A potom som druhy raz takmer vyplul caj na obrazovku, ked som zbadal nick a mail... Paneboze daj nam vsetkym silu.