Dobrý deň, potrebujem sa vyrozprávať a možno aj trocha poradiť.
Som vydatá 3 roky, deti zatiaľ nemáme. Môj manžel je úžasný muž, Stará sa o mňa,nefajci,nepije.
Lenže mňa strašne niečo dusi, akoby mi niečo chýbalo, občas mame aj po sexuálnej stránke problémy, poslednú dobu sa nedokážem pri nom uvoľniť, nedokážem sa urobiť, manžel áno.
A urobila som obrovskú chybu, že som ho podviedla, no ak sa to dá nazvať neverou, keďže sme s milencom sex nemali, iba mojkanie..
Na začiatku nášho vzťahu s manželom bolo všetko v poriadku, plánovali sme spoločnú budúcnosť, čo sa aj stalo, keďže sme sa rozhodli vziať aj po rodine túžime,lenže prv ako sme sa rozhodli mat dieta, vzali sme si auto na leasing a dieťa teraz musí počkať... Manžel o dieťati zatiaľ nechce počuť.. A ja už mám pocit akoby mi tikali biologické hodiny, cítim sa nejaká prázdna, neistá... S milencom som sa tiež nevedela uvoľniť, a to som si myslela ze mi chyba niečo intímne... Myslíte že to čo mi chýba, čo ma duši a neviem co to je, že už mi prišiel čas sa o niekoho starať? Dieťatko? Ozaj si neviem pomôcť... Manžela ľúbim, som si istá, ale urobila som aj jednu hlúposť že som skúsila iného chlapa a teraz to ľutujem.. ? Ďakujem za akúkoľvek odpoveď, pekný deň
Neviem co ďalej, urobila som chybu
Dufam, ze pani teraz neskolabovala ....
Lol, niekto to zase nedomyslel
Takze si ho iba tak trochu podviedla, ze ano. A co robit s intimnym zivotom az teraz ked ta svedomie tlaci. Ospravedln sa sama sebe ako chces vyhovor sa na tikanie hodin, dlhodobe problemy, uz si nieco najdes, si na dobrej ceste.
Nikdy mu to nepovedz pretoze ti uz nikdy nebude doverovat ak za nieco stoji. Bud ho posli k vode, sama sa s tym vyrovnaj alebo z neho sprav vo vstahu kripla ked ti to 'odpusti'
Mila pani B., tak potom ako ste uviedli cele meno priezvisko a mesto - vid. nick + mailova adresa, sa uz rovno mozete ist zverit manzelovi.
Mozno este stihnete napisat adminom, aby temu vymazali,no i tak nemate zaruku, ze to uz niekto, kto vas pozna, necital.
A admini na tomto fore dost flakaju :-)
xDDD "Manžela ľubim, ale mám milenca" xDDD
mať jednu z týchto prijebaných píč, to si ho radšej budem večer pred spaním honiť a "deti" budem dávať do vreckovky