Vitamíny a výživové doplnky

Príspevok v téme: Vitamíny a výživové doplnky
akinom007

Je mi jasné, že najlepšie sú prírodné vitamíny obsiahnuté v strave a celkový životný štýl...No napriek tomu si niekedy telo vyžaduje aj doplniť nejaé vitamíny čo užívate?
Ja som mala dosť chorlavé obdobie od decembra do marca opakované zápaly prínosových dutín, streptokok anhemolitický v hrdle+ ureaplazma (ženské problémy), plúcne chlamýdie na hranici...čo som ť rokov neužívala antibiotika za spomínané obdodbie som mala 5 antibiotik za sebou.
Začala som užívať Chlamydil (odporucaju ho na imunitu aj), na lacno probiotika ana obed dve kapsule oreganového oleja...zda sa mi to vsak vela....
uzivate nejake doplnky?

Tyia

Treba rychlo zvysit imunitu,zabudni na hocijake lieky na imunitu ci vitaminy z lekarne!!! Sajrat! Su to len chemicky vytvorene vitaminy podobne tym prirodnym! Ale chemia ti mozno v jednom smere pomoze no v druhom uskodi ;) ja mam histaminovu intoleranciu a int. na gluten takze ja mam taku imunitu ze dietatko so soplikami je pol hodinku pri mne a vecer uz sople mam aj ja :/ v tedy len jednoducho zvysim c vitamin na cca 3000mg dene a je uz pohode :) ale este pred rokom moja imunita bola tak zle ze vitaminy mi ledva zaberali :/ zacala som chodit na infuzie c vitaminom :) a pravidelne ked bolo chripkove obdobie a mna zacali chytat sople a kasel som si dala znova pichnut a nic mi nebolo :) za posledny rok som bola chora len raz aj to len koli tomu ze ma silnym vyrusom nakazila spolubivajuca ! Pokorila som ju len vdaka vitaminom ! Ziadne antb som nemala ! A kazdy den este beriem decko a rybi olej (obiednavam si ich z talianska ,darmo prirodne zlozenie je prirodne) kazde rano 1000cecko za jeden pohar lebo uz by som bola na infuzkach zavisla... toto bol moj pribeh ako si zvyysit imunitu! :) ale popravde ak je clovek zdravy aj imunita je zdrava,ale ak ma clovek nejaky problem ako u mna dlhorocna nezistena celiakia a asi dva roky silny histamin o kt som nevedela bolo jasne ze imunita u mna bola velmi znicena ako zvysok tela :) takze za vsetkym je nejaka pricina :) treba zistit ked tak mi mozte napisat na email :) kludne poradim viac :). tija.tija.123321@gmail.com

swistica

Daco doma mame, no nic take, ze by som to mohla odporucit. Ked sa zacnes zaujimat o zlozenie, zistis ze okrem vitaminov ci probiotik tam je kopec sajrajtu v podobe soje, laktozy, skrobu, ci farbiv. Adekvatnu radu Ti tazko dakto da, kedze ide o farmaceuticky biznis. Mam v plane si o tejto teme viac nacitat, no nejako som skepticka , ze objavim skutocne kvalitny vyzivovy doplnok.