Priateľka je príliš akčná

Príspevok v téme: Priateľka je príliš akčná
Samuel123

Dobrý deň.Kamarát mi poradil túto stránku,že by ste mi mohli poradiť.Mám takýto problém.Moja priateľka je príliš akčná a to nielen v sexe,ale vo všetkom.V sexe mi to aj vyhovuje,aj nie.Niekedy zachádza až za hranicu...Chce,aby som jej nadával,ťahal za vlasy,fackoval a to nie je zrovna podľa môjho gusta.Ona je taká aj mimo sexu,je dosť konfliktný typ a kvôli hocijakej maličkosti dokáže vyrobiť problém.Napriek tomu všetkému ju milujem a ona tiež miluje mňa.No bojím sa,že jej možno nestačím a možno si nájde kvôli nedostatočnému uspokojeniu jej šialených túžieb aj niekoho iného.Neviem,čo mám robiť.Ona je taký typ ženy,že si nikdy neprizná chybu a aj za svoje chyby sa nikdy neospravedlní,naopak všetko nahádže na mňa. Vedeli by ste mi poradiť?Ďakujem.

analyzator

Láska je niečo, čo človeku značne škodí. Kvôli láske sa vydiera, zraňuje, vraždí, sebevraždí, spôsobuje utrpenie, vytvára psychopatov a plní blázince. Je jedno či ide o lásku k žene, mužovi, rodine, vlasti, deťom, peniazom alebo náboženstvu.

„Priateľstvo vždy prospieva, láska aj škodí; Priateľstvo je užitočné, ale láska zraňuje.“ — Seneca

„Priateľstvo žije z istoty, mlčanlivosti a jemnosti. Láska zo sily, rozkoše a hrôzy.“ — André Maurois

„Je isté, že povaha lásky a povaha priateľstva sú celkom odlišné; priateľstvo ešte nikoho nikdy nepriviedlo do blázinca.“ — Charles de Montesquieu

„Moja genialita má mnoho priateľov, ale moja láska ani jedného.“ — Ludwig Van Beethoven

„To, čo znásobuje čaro priateľstva a robí ho nerozlučným, je pocit, ktorý v láske chýba: istota.“ — Honoré De Balzac

Láska je najkrajší cit, všetci po láske túžia, ale veľmi často sa rozchádzajú aj tí, ktorí sa milovali tou najsilnejšou láskou. — Aaron Ben-Ze'ev

Tak o čom to tu rozprávate.
___________________
Môj názor plus internet.

kchj

a teraz si to po sebe pekne prečítaj že koli čomu ju vraj miluješ?
je problemova, konfliktva, v hlave asi narušena, a ty chces s takou zenou aj rodinu??? miluješ ju lebo? lebo ma pekne oči?

analyzator

Samuel, Samuel ... nemôžem sa zbaviť dojmu, že sa pri písaní aj čítaní tohto vlákna celkom dobre bavíš. Dobre robíš, je tu veľa ľudí čo to robia. A keby to aj bola pravda, škoda písať, Toto sa napraví samo od seba. Lebo ako vieš, nakoniec všetko dobre dopadne a ak to nedopadlo dobre, nie je ešte koniec. Daj vedieť, ako to skončilo a pozdravujem kamaráta.

mirec411

Samuel, myslím, že tvoja priateľka je pre teba "väčším sústom", než aké dokážeš prehltnúť. ...A bude ním aj pre mnohých ďalších, ktorí prídu po tebe. Podľa toho, čo som čítal, je trochu masochistickým typom človeka - tak trochu "vhodného" pre podobných ľudí. Ako partnerka asi nikomu dlho nevydrží, pretože bežne chcú muži skôr normálnu partnerku - trochu romantickú, trochu živelnú..., ale predsa len "dievčensky" a normálne pôsobiacu ženu.
Ako ti už radili... - rozmysli si, či ju naozaj miluješ, alebo či pri nej držia len tie jej "zvláštnosti". Myslím, že ich - a ani ju ako povahu, nezvládneš. Ovplyvní to tvoju budúcnosť dosť negatívne, tak si to premysli.

sokollka

mal by si sa s ňou porozprávať, seriózne, pokojne a vážne, že ťa to ubíja to je asi jediná rada, čo ti tu môžem dať...