Priateľka je príliš akčná

Príspevok v téme: Priateľka je príliš akčná
Samuel123

Dobrý deň.Kamarát mi poradil túto stránku,že by ste mi mohli poradiť.Mám takýto problém.Moja priateľka je príliš akčná a to nielen v sexe,ale vo všetkom.V sexe mi to aj vyhovuje,aj nie.Niekedy zachádza až za hranicu...Chce,aby som jej nadával,ťahal za vlasy,fackoval a to nie je zrovna podľa môjho gusta.Ona je taká aj mimo sexu,je dosť konfliktný typ a kvôli hocijakej maličkosti dokáže vyrobiť problém.Napriek tomu všetkému ju milujem a ona tiež miluje mňa.No bojím sa,že jej možno nestačím a možno si nájde kvôli nedostatočnému uspokojeniu jej šialených túžieb aj niekoho iného.Neviem,čo mám robiť.Ona je taký typ ženy,že si nikdy neprizná chybu a aj za svoje chyby sa nikdy neospravedlní,naopak všetko nahádže na mňa. Vedeli by ste mi poradiť?Ďakujem.

ouejou

Tak jej to proste povedz OMG!! Rozíď sa s ňou a na daj jej poriadnu facku na rozlúčku, keď to má tak rada :D...

Kaja_555

a povedz si takto ? Naplnuje Ta takýto vzťah ? Si s nou šťastný ? Myslíš si že by si si s takouto osobou vedel predstaviť založiť si rodinu ? Neviem ja osobne si myslím že by si ju mal nechať ísť svojou cestou a Ty by sa mal zamerať na iný typ žien, jemnejsie . je to omnoho krajšie aj tá jej povahová stránka užasná že vsetko musí byt tak ako ona povie . Podla mna máš aj na lepšie dievča .Ako nic v zlom ale podla mna to čo chce od Teba tá Tvoja priatelka je podla mna choré úplne na celej čiare . Neuraz sa :(

Wtf

Pokial si necitala nie je normalna a mila ani mimo postel. Je chora na hlavu. Ked ta bavi byt handrou cez den a vecer ju zmlatit.

mylady

Je vela zien co oblubuju drsny sex a mimo postel su uplne normalne, mile osoby a take nenápadne zeny ze by ste to na nich nepovedali. Toto s tym nic nema. Nehodite sa k sebe a to ani v posteli ani v zivote. To je všetko.

Samuel123

Jáj a zase už je oheň na streche.Pred 10 minútami mi povedala,nech napíšem jeden mail a akurát keď som ho písal,tak mi povedala,že čo mi to tak dlho trvá a jej by to trvalo dve minúty.Ono tieto jej hry ja som už prekukol.Ona ma chce nasrať,aby som jej to potom večer vrátil v posteli.Toto ona nemyslí vážne,to je jej hra.Ale vie to hrať naozaj veľmi presvedčivo.