Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Už tretí rozchod

Príspevok v téme: Už tretí rozchod
Lepo

Dobrý deň mám taký problém ze som sa so mnou manželka rozviedla v roku 2015 po 14 rokoch vstahu. Chcela vraj slobodu. Mame aj 8 ročnú dcéru. V roku 2017 sa ku mne vrátila lebo ju už taký život vraj prestal baviť a ja som pristúpil. Podotknem že sa vrátila ešte v roku 2016 na dva mesiace ale zase ušla. Viem ze sa dosť za tu dobu navyvadzala no ja tiež. Ide o to ze teraz to vyzerá zase na rozchod. Všetko šlo dobre ale ja mam problém z alkoholom a keď si vypijem tak jej vykrikujem minulosť. Problém som sa snažil riešiť a šlo to dobre kým sa pred 2 mesiacmi neobjavila kamarátka ktora ju lanari na rôzne akcie a ja z malou doma... Jasne ze som to zase riešil alkoholom a hádky začali znova. Viem ze som nemal ale aj ona prilievala do ohňa. Teraz sa odsťahovala po 3 raz k mame a ja uz nevládzem motam sa v tomto už 4 roky no stále cítim ze rozchod nechcem ale rozum mi vravy ze to dobre nebude. Mrzí ma to aj kvôli dcére. Dva dni nespím a nejem. Napísala ze nevie co chce ale ze ide k mame lebo chce mať kľud. Ale ja uz nevládzem opet čakať kým sa vyblázni a potom zase opet sa bude chcieť vracať. Bojim sa lebo rozchod som dosť zle zvládal. Navrhol som este poradňu ale na to neodpovedala. Veľa zle robí aj ta kamarátka. Nečakám nejaké prevratné rady ale musím sa aspoň vyrozprávať. Dik za postrehy

ahjajjaj

v prvom rade vyraď alkohol kompletne zo života. Celkom. Ani glg piva, ani dúšok piva, ani trochu vína.
V druhom rade: nepíšeš nič o svojej práci a o trávení voľného času.
Mohol by si začať chodiť do posilovne. Manželku kontaktuj raz za týždeň, iba ako sa má malá, a na malú sa dobre priprav. Začni ju vodiť na výlety a tak.
Manželka sa vedľa Teba zjavne nudila. Chodievali ste spolu na dovolenky, alebo viackrát do roka na predĺžené víkendové pobyty? Ona pracuje?
Takže toto by boli prvé kroky k tomu, aby si bol zrelší aj na vzťah, ak by sa vrátila, aj na život osamote. Keď sa vráti, povedz jej, že si prestal piť, ale že nie si holubník, a ak ešte raz odíde, bude to naposledy.