Dobrý deň mám taký problém ze som sa so mnou manželka rozviedla v roku 2015 po 14 rokoch vstahu. Chcela vraj slobodu. Mame aj 8 ročnú dcéru. V roku 2017 sa ku mne vrátila lebo ju už taký život vraj prestal baviť a ja som pristúpil. Podotknem že sa vrátila ešte v roku 2016 na dva mesiace ale zase ušla. Viem ze sa dosť za tu dobu navyvadzala no ja tiež. Ide o to ze teraz to vyzerá zase na rozchod. Všetko šlo dobre ale ja mam problém z alkoholom a keď si vypijem tak jej vykrikujem minulosť. Problém som sa snažil riešiť a šlo to dobre kým sa pred 2 mesiacmi neobjavila kamarátka ktora ju lanari na rôzne akcie a ja z malou doma... Jasne ze som to zase riešil alkoholom a hádky začali znova. Viem ze som nemal ale aj ona prilievala do ohňa. Teraz sa odsťahovala po 3 raz k mame a ja uz nevládzem motam sa v tomto už 4 roky no stále cítim ze rozchod nechcem ale rozum mi vravy ze to dobre nebude. Mrzí ma to aj kvôli dcére. Dva dni nespím a nejem. Napísala ze nevie co chce ale ze ide k mame lebo chce mať kľud. Ale ja uz nevládzem opet čakať kým sa vyblázni a potom zase opet sa bude chcieť vracať. Bojim sa lebo rozchod som dosť zle zvládal. Navrhol som este poradňu ale na to neodpovedala. Veľa zle robí aj ta kamarátka. Nečakám nejaké prevratné rady ale musím sa aspoň vyrozprávať. Dik za postrehy
Už tretí rozchod
Nie, ona musi velmi milovat jeho, ak sa vracia k ozranovi, ktori doma stale vyvadza a prepity mozog si namysla ako niekde spava s inymi. Uteka domov, do bezpecia. Dieta ti nechava, lebo si mysli, ze pri decku nebudes chlastat.
Musíš ju strašne milovať, keď si ju toľkokrát prijal naspäť. Myslím, ze si sám seba moc nevážis, pretože ty sám jej dovolis, aby sa takto správala. Si asi dost submisivny jedinec, ona ti skace roky po hlave a ty to aj sám vieš, ale nevies, ako z kola von. Stále cakas, ze sa niečo zmení, tak cakaj, mozno sa ona v dochodkovom veku spamätá a nebude mat uz tolko potrebu vyvadzat, ale ktovie. Zvycajne to byva obratene, chlap si chodi po nociach a zena s detmi doma. U vas vynimka potvrdzuje pravidlo. Ty si v tomto vztahu baba, ona ta, co nosí nohavice a máva s tebou ako sa jej zachce. To, ze nie je rodinny typ, si musel vediet uz davno. Situácia sa nezmeni, ale ty mozes zmenit svoj zivot. Na to budes ale potrebovat dost sily, opory a zdravy rozum, ktory uz teraz utapas na dne fľaše. Mal by si zacat sam od seba a mat sa trochu rad, lebo podla mna sa rád nemas, ked toto tolerujes. A tu podla mna nepomozu ani rozhovory, ani vyhrazky s nou ani nic. Taki ludia sa proste nemenia, ako je ona a nic s tym neurobis. Bud sa. s tym zmieris a budes s nou aj ked je taka, alebo sa odstrihnes a zacnes od znova. Vsetko je na tebe, každý sme si strojcami vlastneho stastia v zivote, ktory mame len jeden. A nikto ta s stastnym neurobi, musis zacat sam....Alebo aj nie, je to na tebe, co urobis. A ako sa postavis proti manipulatorovi s ktorym zijes a evidentne chces zit. Vela stastia.
prestaň s alkoholom, a keď sa len dá, buď v kontakte s dcérou. Vymýšľaj pre ňu programy, chodievaj s ňou na výlety, alebo cez víkendy nech si vyskúša jazdu na koni, v lete tobogány, plávanie.
Manželku nechaj manželkou. Nech si premyslí, a keď si premyslela, uvidíš, či ju ešte prijať späť. Nezaslúžila by si, ale na druhej strane, dosť veľká chyba je aj u Teba, tak preto by som tam šancu dala. Musíš dokázať, že niekto si. Akože profesionálne ok, ale aj inak, že si Chlap. Chlap, ktorý nechľasce a má záujem, o ňu ani nie tak, ale o malú.
Zacni od seba tym ze prestanes uplne pit. Mozno aj vase manzelstvo sa utrase a zena nebude mat dovod furt niekam utekat.
Prestan chlastat, nie kvoli nej, kvoli sebe a malej.Na manzelku sa vykasli, 'chcela slobodu' a vratila sa pretoze sama slobodu nezvlada na to potrebuje v niecom asi teba. Nenapada ta v com? (Peniaze a ego boost, realita na cas trkne ale to nie je pernamentne a nikdy nebude, to je len par tipov z mnozstva, ty budes vediet najlepsie)Bude asi prichadzat a odchadzat pokial za nieco 'sukatelne' bude stat. Potom ti zostane na krku, neboj, so vsetkym nasledkami ktore to prinesie)
Jej kamaratka za nic nemoze, priatelov si vybera sama (lahko ju moze odkopnut a vyhovarat sa na nu ak jej docvakne ze na nu uz vazne kasles a to sa stane, pamataj)
Alkohol je tvoj problem a nemal by si jej ty sam davat do ruky zbran s ktoru ta moze mlatit. To si vyries #1, to ze sa k tomu priznas nic neriesi, bud prestanes alebo sa nestazuj mozes si za to sam.
Neverim ze poradna nieco vyriesi a ak ju tam dostanes tak to bude sabotovat.
Manzelka ta ma na niecom zahaknuteho a vie ze ak chce tak to uhra na navrat ak bude potrebovat.
Otazke dcery sa umyselne vyhybam pretoze kym si neujasnis svoj vstah k manzelke, dcera bude trpiet nestabilitou kazdeho riesenia.
tak nemas ziadnu volu, ked nevies prestat s alkoholom
zachvilu aj z teba bude taky pobuda
Kámo ďáble, verim ti. Alkoholom nič nevyriešiš , ešte ostaneš ty u nej za blbca lebo piješ a ona má aspoň výhovorky. Ale povecme si to na rovinu. Potrebuješ ju? Raz je dobre potom zas zle a furt ten istý kolotoč v tych istych sračkách. A pan boh vie čo vyvádza ským šukává ,ked má zas svoje dni a je preč od teba. A to potrebuješ? Takéto problémy mať sňu.Takuto ženu nechce ani jeden chlap. A ešte ti nechá aj dcéru na starosti. No je to normálne chlapovi? A ona si dohvie kde a ským užíva. Otvor oči kámo ďáble a sprav si poriadok ale ja osobne by som taku žensku nechcel. radšej sa pohni ďalej a hladaj inu ženskú a nový život.
pre nieco sa to deje... neni to len tak...
Tak zarábam myslím ze nadpriemerne pracujem v letectve mam trojizbový byt v centre mesta.... Ona sa odsťahovala k mame do polorozpadnuteho domu kde žije 10 ľudí. Na dovolenky sme chodili a vykendy tak isto aj pred dvoma týždňami hoci dopadol zle ? kvôli hádkam. Ju to ťahá na diskotéky a stým mam problém. Neverím jej keď si vypije lebo som si vypočul rôzne príbehy. Pred tým sme sa rozišli kvôli takému dedinskému pobudovy a aj ten ju poslal k vode. Z dievčatami tiež nemám problém. Ja uz neviem ci som na nej zavisly citovo alebo co. A zdá sa mi ze si ma dostatočne neváži. Už sa cítim ako pako ozaj. Ale to srdce má nepusti. Problém je u mňa aj ten alkohol že všetky problemi riešim cez zen
Na tvojom mieste by som energiu vkladala do 8rocnej dcerky, ta ta potrebuje, venuj sa jej, robte si kazdy den bohaty program, vela sa rozpravajte.