Rybia kost v hrdle

Príspevok v téme: Rybia kost v hrdle
zeeeeeeeee

AHojky mam velikansky problem. Pred asi pol hodinou som zjedol rybu (neviem aka to presne bola ale bola plna kosti) no a myslim ze sa mi zaseklo daco v hrdle. Ako pozeral som aj zena ale nic v tom krku nevidime no citim neprijemne pichanie, ktore mi vystreluje do usi, skusal som zjest chleba, zemiak, vypit vodu ale aj poriesit to zo sparatkom, no absolutne nic nezabera, Je potrebne ist na pohotovost alebo vyckat do zajtra rana? Lebo fakt nic tam nevidno len viem ze sa mi tam kosticka zasekla a citim tu hnusnu, neprijemnu bolest a dost ma to otravuje. Este drobna pripomienka ze moja prva reakcia bola ze ako som zaciitl prve pichnutie tak som narychlo sa napil nealko piva. Dakujem za kazde rozumne a hlavne co najrychlejsie rady

zeeeeeeeee

Nuz takto, skusim dat ibalgin a zaspat. Ak by som sa rano zobudil s tymto pocitom a nic by na to nezaberalo, treba ist na pohotovost, resp. k dr?

zobudsa

Rybí kost v krku. Když v krku uvízne kůsta z z ryby, oloupejte citron a dužinu rozkrájejte na kousky. Postižený je musí sníst – kyselina rybí kost změkčí.