Zakazujem stretavku

Príspevok v téme: Zakazujem stretavku
komandujuca

som možná manželka autora témy Manželka mi zakazuje stretávku. Môj manžel má problémy s alkoholom. Nejde o to, že by bol stále opitý. Tak doma si dáme zavše po večeri pivo, to je normálne. Ale z času na čas si vyrazí z kopýtka. Tak raz za 3-4 mesiace a vtedy chodí z lokálu do lokálu a chľasce. Potom robí doma veľmi škaredé scény. Okrem chľastania vtedy hrá aj na automatoch, zadlží sa, lebo nemá toľko hotovosti u seba, a nekontroluje sa ani vo vzťahu k čašníčkam a barmankám.
Teraz chce ísť na 15 ročnú stretávku zo strednej školy. Väčšina jeho bývalých spolužiačok je rozvedená. Niektoré si budú robiť naňho zálusk, viem to. Flirt a alkohol urobia svoje. Som potom ja hysterička, ktorá potrebuje psychiatra a neviem čo, a komandujúca, keď ho nechcem pustiť? Povedal mi, že keď ho podozrievam, že ma podvedie, tak to raz urobí naozaj, aby som mala pravdu. Cítim sa tým veľmi urazená a zranená. Mám pocit, že mu na mne nezáleží ako na človeku, nemiluje ma, má ma len ako užitočný domáci predmet, ktorý vyperie, uvarí, uprace, je k dispozícii na sex.

Medea7

A si od neho nejako závislá? To je normálne v živote a deje sa to každému, keď sme s niekym dlhé roky po čase nás berie ako samozrejmosť, tým sa mení aj chovanie k našej osobe a jasne ze to nemôže byť ako na začiatku. No a ak Ti to robí zle tak to treba inak riešiť. Nie zákazmi ani príkazmi.

asereheaha

komandujuca,

ked napises, ze zakazujes, tak to znamena, ze naozaj zakazujes. Ak chces napisat suvisiaci nazov temy , tak napis "vraj zakazujes". Tvoj problem moze byt okrem toho aj v komunikacii muzom. Nauc sa rozpravat a pisat zrozumitelne.

Kalgan1

Ach jaj, dalsi pripad: "moj partner/ka je na nic a ja sa trapim" NACO STE POTOM SPOLU??? Ty si najdi niekoho, komu bude na tebe zalezat a on sa bude moct spokojne valat v stoke. Problem vyrieseny.

asereheaha

komandujuca,

mala by si si romzmysliet, ze ci mu zakzujes, ziadas, prosis, alebo ci ti to zle padne. Lebo kazde z tychto slovicok ma iny vyznam.

Rada_od

našich starých rodičov - do vzťahu sa nemiešaj - aj tak to nemá význam. Platí pre celé fórum...Pochopí len múdry....

komandujuca

ja som mu nepovedala, že mu zakazujem ísť. Len som ho poprosila, aby nešiel, lebo mi to zle padne, ak pôjde.

asereheaha

komandujuca,

to s kym zijes a co tolerujes a co nie je tvoja osobna vola. V kazdom pripade nemozes muzovi nic zakazovat. Ani nikomu inemu.