Zaujíma sa niekto o krypto?

Defcon

Ja nezatracujem btc.
Ale pocul som od kryptonadsencov tolko akoze pozitiv, ze sa uz len smejem. Jedna z naj blbosti : kryptomeny su super pre postapokalypticku spolocnost. Papierove peniaze stratia hodnotu a zostane len zlato a kryptomeny..... doteraz mi nikto nevysvetlil, naco komu budu kryptomeny, ked nebude existovat internet a elektrika ...-))))))

Podnikavco

Satoshi, ja kupujem tovar z Nemecka za 11 eur bez DPH a predavam ho tu za 99,-. Mesacne od 300-500 ks, podla toho, ako sa zadari, takze si vyrataj, o kolko % dokazem zhodnotit svoje prachy. Tie pochybne kryptomeny existuju iba pre dopyt spekulativnych ludi, tym, ze nepodliehaju kontrolam ziadneho statu a daju sa nimi robit spinave nekontrolovatelne obchody, ale nie su nicim realne kryte, nie je za nimi ziadna praca, ani materialne hodnoty, cista spekulacia. Ja to nezatracujem, pokial sa najde dostatok hlupych ludi, na ktorych vies rizovat, tak by si bol hlupy, ak by si to nevyuzil vo svoj prospech. Kazdy robime to, co vieme. Prajem ti vela uspechov, zarabaj, bohatni, ale jednu radu ti dam, nezverejnuj to nikde na ziadnych forach, rob si to niekde v tichosti, naco sa chces delit o svoj uspech s inymi. Mne sa velmi dari a to mam teraz zacat lydom rozpravat, kde moj tovar mozu kupit a ako ho predat? To neurobim, taku vec si necham iba pre seba, to urcite chapes, ze? ;)

satoshi

Prečo zatracuješ btc? Nevieš obchodovať tak kydáš. Zastaralý engine bla bla, lightning network sa stále rozrastá ja vidím v btc budúcnosť a nie len investičnú príležitosť. Nákup za 3469, predaj 8300 bitmex leverage 10x. Ja som vysmiaty. Nikde inde neurobím 139 percent za tri mesiace.

Defcon

Internetova hra z investicneho prostredia. Za svoje peniaze si kupis hernu kryptomenu, napr btc a obchodovanim sa usilujes ziskat nieco navyse. Tuto hernu menu si mozes zadarmo ziskat generovanim v pocitaci tzv tazbou ( tazba je definovana ako dobijanie materie za ucelom jej dalsieho spracovania) , ale system je nastaveny, ze takto ziskas nula cela nula cosi.... teda zostava ti obchodovanie a snaha byt mudrejsi ako ostatni. Co sa 95% hracov nepodari
Navyse, jedna sa uz o zastaralu hru na zastaralom a nefunkcnom engine, ktory pocas svojej viac ako 10rocnej historie nedokazal nic ine.