Nerastúce vlasy

Príspevok v téme: Nerastúce vlasy
Nina5122005

Potrebujem radu. Moja maximálna dĺžka vlasov bola nad plecia, keď som bola malá som ich mala kučeravé ale už ich až tak kučeravé nemám, a teraz ich mam niekedy takého drsného "materiálu. " Mne sa zdá akoby mi vôbec vlasy nerástli. Mám 13 rokov a mňa to veľmi trápi. Nemala som ani raz dlhé, pekné vlasy. Čo môže byť príčina a ako to mám zmeniť? Mojim snom je mať dlhé vlasy ale nedarí sa. Vyskúšala som veľa šampónov na rast vlasov aj nejaké tabletky. No, nič nepomohlo. Je tu niekto kto má rovnaký problém? A hlavne niekto kto by mi vedel pomôcť?

Nina5122005

Cool2 - ďakujem za radu no skúsim pozrieť aj to, objednali sme teraz to hnojivo na vlasy na čo sú stále reklamy či už v TV alebo tu na mobile.

swistica

@bublii - no a presne koniec ofiny by sa vlnil :-) Ofina je pekna na vyslovene rovnych vlasoch. Pri akomkolvek naznaku vlnitosti, je s nou viac prace ako radosti. Ale mi jej vlasy nevidime, nech poradi kadernicka.

Cloo2

Niekde som čítala že henna urýchľuje rast vlasov, ak si nechceš farbiť vlasy existuje aj bezfarebná. Teraz mi stále chodia reklamy na stránku expertnavlasy a tiež že majú dobré šampóny ktoré podporujú rast. Ale ako už bolo spomínané vlas má obmedzenú dĺžku, takže ak ste doma všetci s krátkymi vlasmi tak ti ostáva už len predĺženie vlasov.

Bubliii

No ale pise, ze ma kucerave iba na konci..? Mozno nejake dlhsia, aby sa dala zaclenit zboku do vlasov? Neviem.. nie som ofinovy typ.. ako pisem, radsej ist za kadernickou, ta poradi :)

Bubliii

Neboj, to pride.. kedysi som neznasala svoju farbu, dnes som hrda na to, ze jedina mam nefarbene vlasy v rodine.. ak sa ti ozaj momentalne nepacia, skus vybehnut s mamkou ku kadernicke a najdite kompromis - iny strih, mozno ofina (ak mas na to typ tvare, nie kazdemu sadne), alebo neagresivny farebny sampon na ozivenie (vyplavi sa sam po viacerych umytiach). Do trvaleho farbenia by som este nesla, si na to dost mlada a ak ti farba nechyti tak, ako by si chcela zbytocne sa budes trapit, lebo trvala sa nevymyje, iba vyrastie..
Drz sa:)

Nina5122005

Práve teraz mám tie vlasy na vrchu rovné a iba na konci trošku kučeravé. Akosi sa s tým zmieriť neviem bohužiaľ. Stále som smutná práve kvôli tomu.

swistica

Vlas ma obmedzenu dlzku. Po jej dosiahnuti po istom case vypadne. U teba bude zrejme ta dlzka kratsia. Ved sama vies ci zeny vo vasej rodine maju dlhsie alebo kratsie vlasy.