Nerastúce vlasy

Príspevok v téme: Nerastúce vlasy
Nina5122005

Potrebujem radu. Moja maximálna dĺžka vlasov bola nad plecia, keď som bola malá som ich mala kučeravé ale už ich až tak kučeravé nemám, a teraz ich mam niekedy takého drsného "materiálu. " Mne sa zdá akoby mi vôbec vlasy nerástli. Mám 13 rokov a mňa to veľmi trápi. Nemala som ani raz dlhé, pekné vlasy. Čo môže byť príčina a ako to mám zmeniť? Mojim snom je mať dlhé vlasy ale nedarí sa. Vyskúšala som veľa šampónov na rast vlasov aj nejaké tabletky. No, nič nepomohlo. Je tu niekto kto má rovnaký problém? A hlavne niekto kto by mi vedel pomôcť?

Bubliii

Ahoj, ja kucierky nemam, ale.. mojim kamoskam s kucerami (aj moj muz mal kucery kedysi) nikdy nerastli vlasy ani tak do dlzky, ako skor do sirky, "do objemu" - ak vies, co tym chcem povedat.. navyse strukturu vlasov mozeme mierne ovplyvnit roznymi pripravkami, vitaminovymi zabalmi a pod., ale 90% robi genetika, teda s tym, ake vlasy budeme mat sa uz narodime. Ja by som ti poradila zmierit sa s vlasmi, ake mas a vyberat si ucesy, ktore sa lahko robia z kuceravych vlasov tvojej dlzky (mozes sa poradit s kadernickou napriklad). Kucery sa daju aj vyhladit ale vacsinou to ma kratkodoby efekt..