Pracovali by ste, alebo ako by ste sa zariadili?

Kikirik

Mne by to nestacilo i keby ratam ze byvanie je vyriesene a naklady na zivot nizke kdesi mimo Ba. Osobne si rada doprajem aj to co netreba ale proste chcem a nemienim sa obmedzovat financiami tak sa snazim zarobit. Doma by som ostala a nepracovala ak by slo povedzme o 2-nasobnu sumu.

Opytamsa

Si sportovkyna?
Ja mam podnikanie, uz teraz, ked je to po 7 rokoch rozbehnute, tak mi to zaberie asi hodku denne, ze pozriem objednavky a dam ich poslat, skontrolujem si ci bolo vsetko co malo byt dorucene a ci mi nabehli vsetky platby na ucet. Mesacne mi to hodi cisty zisk okolo 3.000,- , len som sa uz strasne nudil, tak som zacal rozbiehat jednu inovativnu vec, ktora mi napadla. Moze byt ziskova alebo stratim dost velke prachy za drahy vyvoj. K smrti by som sa unudil, ak by som nic nerobil, ale radsej pojdem do rizika, akoby som mal sediet na zadku. Konicka mam jazdy na motorke, ale to by ma nenaplnalo, ak by som iba cele dni jazdil. Je to fajn tak 2-4× tyzdenne, ale musim nieco tvorit pre ostatnych, vtedy mam pocit zmyslu zivota a uzitocnosti. Ak si akcna, bude ti chybat tvoriva zmysluplna cinnost.

Bubliii

Antiloopa: nemas na mysli podobny experiment ako prebehol nedavno vo Finsku?
www.idnes.cz
Videla som niekde aj vyhodnotenie, ale uz si nepamatam na vysledky, ci to tym ludom aj realne pomohlo, alebo nie..

antilooopa

Aktívna? Len sa pýtam, čo si o tom myslia rôzni ľudia a ako by sa zachovali, nijaká iná aktivita neprebieha.

Ananaska

Istú dobu by som si užívala to, že nemusim pracovať, proste by som sa len flákala, lenošila a jedla a žila bezstarostný(vrámci mož osti) život. :D Neskôr by som si vyriešila všetko, na čo som doteraz nemala čas, alebo chuť- lekárov, vyšetrenia, nejake úradne veci, atd....
No a potom by som sa venovala tomu čo mam rada, sama by som prišla na to, či potrebujem, alebo chcem pracovať. No myslím, že by som sa snažila si aspoň trocha privyrobiť na tom čo ma baví.
Jedno ale určite viem - venovala by som sa zdraviu, cvičila by som a kedže by som mala vela času, aj by som zdravo jedla :)

SofiaElla

Neprestala by som pracovať, ale nerieš iných autorka (ak sa to netýka teda teba). To je každého vec. Ak by sa to týkalo nejakého tvojho priateľa, si až extrémne aktívna.