Mám len jednu otázku snažiac sa pochopiť názory iných- nezainteresovaných- ľudí.
Prestali by ste pracovať za predpokladu, že mesačne dostanete cca 750eur v čistom, máte vlastné splatené bývanie a nemáte rodinu a ani ju neplánujete? Život nie v Bratislave.
Pracovali by ste, alebo ako by ste sa zariadili?
zarobim pracou ktora ma baví cestovaním po svete 1500 , takze nie :-)
Ako dlho by ti bola ta renta vyplacana ?
Ak by to bola podmienka, tak urcite, zarobim ovela menej, takze nie je o com a este mam k tomu hypoteku
Nie, ide o rentu vyplácanú len v prípade, že poberajúci nepracuje...
Nie, ostala by som doma a volny cas vyplnila zalubami a konickami a tym, co ma bavi.. kedze moja praca ma az tak nebavila, hoci nemozem povedat ze by bola najhorsia
Ale ak tych 750e sa spaja nejak s obmedzenim zdravia (invalidita, PN a pod.), tak jasne ze radsej by som za tie peniaze bola zdrava a chodila do prace.. lebo byt doma a dlhodobo chory by mi zas liezlo po case na mozog :/
Tak užitočná je každá práca..ale keby bola užitočná, avšak nenapĺňala by ťa?
A čomu by si sa venoval? Záujmom?
ak by som mala pocit, že práca, ktorú robím, je užitočná, určite by som pracovala.
mne by socializacia v ziadnom pripade nechybala, kebyze nemusim, rozhodne nepracujem, mam sa comu venovat. tych 750 v cistom by mi stacilo.
Isty cas by som si urcite oddychla, no potom by som sa zacala nudit a chcela by som sa socializovat. Cize by som sa vratila do prace.