Ahojte,
Momenntalne mam 67,8 kg co ke dost pri vyske 164 cm.Chcela by som aspon na 51 kg schudnut.Idealne na 46 kg.Potrebujem schudnut kvoli dovolenke.Poradite mi prosim stravu?Budem kazdy den cvicit.Moj bodyworkout bude sa skladat z 10 minut behu,5 minut skakania na svihadla,5 minut jumping jack a 10 minut kolesa.Cela 2 x zopakujem.Strava bude do 600 kcal.Zajtra si dam na ranajky tvaroh,obed celozrnna zemla a vecera iba zazvorovy caj.Kolko schudnem zo 67,8 kg za mesiac?Prosim poradte stravu?
Chudnem
To chcem vidiet ako dlho s takymto jedalnickom vydrzis. To si si riadne drasticky nastavila, to vobec nie je dobre!
"Videla som chlapa co schudol za den 12 kg."
a to odrezali chudákovi nohu?
Chikita ak toto co tu píšeš myslíš vážne tak choď radšej na psychiatriu, normálny človek nemá takéto úvahy..A ten plán že koľko gramov schudnes každý deň. To vážne? Ty nemôžeš vedieť koľko v daný deň schudnes. A chudnúť 0.8 kg za deň ? Moja zlata to neschudnes aj keby si do úst nedala ani omrvinku. A neviem či sa mi to zdá ale mám pocit že podobnú tému si tu zlaozila pred mesiacom. Prečo si nezačala chudnúť pred mesiacom a zdravo? Stále len plánuješ si takéto bludy ktoré nie je reálne dodržať. Radšej začni cvičiť zdravo jesť a zmier sa s tým že na dovolenke nebudeš mať 51 kg a už vôbec nie 46. A 46 kg je výška vhodná pre ženu s výškou 156 cm a nie pre teba.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ja si myslim ze moje jedalnicky nie su az tak malo kaloricke.Videla som chlapa co schudol za den 12 kg.
Mam malo casu do dovolenky tak preto tak vyzeraju moje jedalnicky
To by teda pomohlo Petroneta
Ono sa tu takéto dristy ako táto téma periodicky opakujú. Chori ľudia s ešte stupídnejsími diétnmi nápadmi. Samozrejme to nevydržia do konca, pár dní je téma boom, potom to stroskotal na neúprosne realite, že k životu človek jedlo potrebuje.
Dôležité nie sú kilogramy, ale podiel tuku a svalovej hmoty. Na svalovú hmotu potrebuješ jest bielkoviny. Biely jogurt, chudé kuracie alebo morčacie.maso, ryby, nízko tučný tvaroh a nízko tučné syry, varené vajíčko. K tomu denne 1 krajec celozrnnej žemle, celozrnného rohlika, alebo 1.5 krajcá celozrnného chleba, 3 zemiaky pečene v šupke bez oleja, zemiaky veľkosť vajíčka, 2-3 polievkové lyžice celozrnných cestovín, alebo celozrnnej ryže. Dôležité pri chudnutí sú strukoviny. 3 krát do týždňa hrách lúpany, alebo šošovicu alebo fazuľu.
Najdolezitejsie: zmerajú si obvod pásu cez pupok a tam máš stratiť toľko centimetrov, koľko kíl chceš schudnúť.
Zajtra
20.5.2019 Pondelok 67,6 kg
R tvaroh
O celozrnna zemla a voda
V zazvorovy caj