Rozist sa alebo nie?

Príspevok v téme: Rozist sa alebo nie?
Moja12345

Ahoj Ako to riesite v zivote? Mate dobry vztah, pripadne dobru pracu, no nie az tak uplne.Teda trochu maly plat, trochu blby sef ale vsetko ine ok.Vztah tiez v pohode ale vadi vam ze sa vam priatel malo venuje pripadne ine veci Ostatne je ale fajn.Co robite? Odidete zo vztahu alebo s prace za lepsim? No moze to byt len zdanie.Teda pojdete do ineho vztahu a v konecnom dosledku zistite ze je to este horsi vztah A ten co ste mali predtym bol vlastne lepsi.No vratit sa uz nedá.Byt teda spokojny s tym co mame? Ja som bola spokojna, mala som priatela a aj ked to nebolo uplne dokonale tak som si povedala ze ved bud rada ze niekoho mas.No lenze ten priatel ma nechal.Vraj niesom pre neho dost dobra.Takze on to tak urobil, ja nie.A pritom chyby mal aj on.Vela chyb.Ale ja som neodisla.A moj dovod bol ten ze som sa bala ze lepsieho nenajdem, pripadne ze nenajdem uz nikohk a bude mi luto...Nejake nazory rady.Dakujem.

Kalgan1

No jo, nikto nema vestecku gulu a nevidi do buducnosti. Praca sa da menit. Miestp, kde zijes sa da menit. Ale byt s niekym vo vztahu len z obav, ze lepsieho si asi nenajdem, alebo nemilujem ho, ale bojim sa zmeny, a podobne veci (asi vam dosla pointa), tak to je s prepacenim dost neferove, falosne, hnusne a smutne zaroven. Taky vztah postupne bude len dalej degenerovat. Nemali by sme (aspon vo vztahoch, paneboze) tahat druhych za nos, vztah by mal byt (aj) o uprimnosti a vzajomnej dovere. Je mi samozrejme jasne, ze vo vela vztahoch (nie vo vsetkych) partneri jeden druheho klamu, alebo zamlcuju svoje pocity. Kazdopadne, nie je to fer voci tomu druhemu, nechat ho zit v iluziu, ze aku ma dobru partnerku, ked ta uz vztah berie ako nutne zlo. A ludia sa potom cuduju, ze preco je tolko nevier. Z vlastnych malych pozorovani vidim, ze je to takmer 50:50, co sa nevier tyka, teda ze muz podvádza zenu, alebo zena muza... Je to vsetko dost smutne.

Van-ness

A to je to, co si robila zle! Bola si s nim len preto, ze si sa bala a tym padom si mu nedavala tolko lasky ako si mu mala davat. Nemozes chciet pri takomto tvojom pristupe, ze bude s tebou chlap stale! On tiez potrebuje zenu, ktora mu bude vsetko davat na 100%

Tutanchamon_xD

Hej no, to je také bežné, zamilovať sa do muža popritom, ako mám vzťah s iným však ? To isté platí aj pre chlapov. Prečo vôbec niekto počas svojho vzťahu má za potrebu sa zamilovať ešte do ďalšej osoby ? Potom si posrať vzťah a plakať ? Nehovorím teraz o vzťahoch, kde chlap bije ženu, alebo žena, ktorá sa kurv_ na každom tretom rohu. Hovorím o vzťahoch, kde to v podstate funguje, ale proste príde do života jemu alebo jej jedna osoba a už to ide do sra_ciek. Začne na neho alebo na ňu čoraz viacej intenzívnejšie myslieť a zrazu sa už stretávajú a zrazu tam už je niečo viacej, ako len kamarátske posedenie pri káve a zrazu sa zobudí jedného dňa ráno pri žene, no nie je to jeho aktuálna frajerka, ale ženu, ktorú spoznal pred dvoma mesiacmi. Prečo ? Načo ? Však keď mám fungujúci vzťah, tak načo si do života vpúšťať ďalšiu osobu s ktorou to myslím rovnako vážne ?

Kaja_555

Ja som urobila dosť vážnu chybu v živote . Tiež ma nenapľnal vzťah pred tým citíla som sa velmi osamela ale rozmýšlala som tak isto že som sa strasne bála zmeny bála som sa urobiť nejaký krok do predu no a po niekolkých rokoch vzťahu sa mi do života priplietok iný muž ktorý mi dával to čo som potrebovala tak som ten predošlí vzťah ukončila koli tomu novému mužovi a bola to tá najvačšia chyba v mojom živote ,ktorú som velmi lutovala pretože tento nový muž bol taký,,dokonalý,, iba zo začiatku . Zacal mi robit doslova peklo zo života ,ohovarat ma ,nadávať mi vyhrážat sa mi a pod. a toto som v predošlom vzťahu nemala nikdy . ten bývali bol priam užasny dokonalý a ja som na to prišla až po takejto veeelmi vážnej mojej chybe ktorú velmi lutujem je tomu skoro dva roky ale stále si za to nadávam som z toho nešťastná a nieje den kedy by som neolutovala čo som urobila a viem že čas nejde vratit už nikdy naspať a už s tým musím žiť dalej že som odohnala od seba užasného muža ktorého som mala :( preto niekedy sa neoplatí riskovať ale niekedy zase áno človek nikdy nevie co má pre neho osud pripravené ...

markaraa

Ty musis vediet, ci si s nim vies predstavit buducnost. Ak s nim jednoducho do buducnosti nepocitas, tak sa s nim radsej rozid.