Priatel vydrži pri sexe max 1 min., ani to nie

Príspevok v téme: Priatel vydrži pri sexe max 1 min., ani to nie
jjjs

Predstavte si, že natrafite na niekoho dokonaleho v každej okrem 1 oblasti. Vidime sa malo, vela cestuje, ma vela prace. Je pozorny, mazna sa so mnou, ale ked ma prist ku dlho ocakavenmu sexu, viac ako minuta to nie je. Snazi sa pouzivat aj prsty, ale nie je to ono. A ja som nadrzana. Je to moj prvy sex. partner v 22. Je starši a velmi ma vzrusuje tym, aky je. Ini muzi ma nepritahuju, k sexu potrebujem viac, emočne puto a pocit, ze ma niekto len nepouzije ale ze sa so mnou miluje pre to, kto som, nie len preto, ze sa mu pačim. Kamošky si uzivaju s kadekym, kamaratstva s vyhodami a ich partneri maju vraj dlhu vydrz. Hoci partnera milujem, aj ja by som chcela mat niekedy taky sex, kt. trva viac ako minutu. Trošku im zavidim..Nie prazdny sex, ale sex. kt. trva dlhšie. Hneva ma to, lebo on je super, vzrušuje ma ako nik iny, ale zaroven neuspokojuje. Rozist sa s nim nechcem. Ale zaroven ma tato potreba niči. A nechcem mu ublizit. Co s tym? :/

Meridian

Niektorý su veľmi múdry,ale keď príde na radu tak sa na veľa nezmohli...
Druhá skupina ,ktorá radí petting či necking alebo rôzne nuru masáže tak fajn ale tu ide podľamňa nie o zážitok ako taký ale o predĺženie aktu...
keď s partnerom prežívame pestré erot.zážitky sú fajn ,aj vyvrcholenie je mocné ale autorke témy ide o predĺženie samotného koitusu
Tak ideme na to milé deti!
Ešte takâ impertinentná poznámka...
Hlavne nech ti radia dvadsať ročný .Samozrejme poznámka bola ironická....
Ak sa stretávate len raz do týždňa tak samozrejme prvý pich je krátky.
Ono ten kto potrebuje sex bavíme sa o chlapoch každý deň tak aj dva krát do týždňa je žalostne málo.Mimochodom radit by bolo treba tvojmu partnerovi ťažko sa niečo vysvetluje cez tretiu osobu ,ale ničo dâme.Môžete byť z teba hotový a aj to je dôvodom.....ale každým novým milovaním by sa mal akt predĺžiť.Samozrejme ak je vo veku 48-ak si správne pamätám tak možno sa mu funkcia tak neobnovuje tým pádom ani nepríde k predĺženiu súlože.
Ideálne je sexovať každý deň najlepșie viac krât.
Teraz hovorím o tom kedy sa predlžuje z 1-min na povedzme 10.
Nie o tom či ja sexujem každý deň a hned viackrát.
Tribulis terestis čiže kotvičník je bilina ktorá výborne napomáha funkcii pre chlapov....
Nieje to viagra je to výťažok z rastliny a zafunguje tak o dva až tri týždne a sex žiadostivosť u chlapa je zvýšená plus priaznivo pôsobí na prostatu atď naštuduj...na nete.
No a čo ďalej urobiť aby bol ten tvoj majstervposteli.sk no buď sám nech sa uvolní alebo ty ako prvé vyvrcholenie.
Výdrž sa dá natrénovať len musí chlap správne masturbovať jemne a z lubrikantom alebo olejčekom nie trndzovať !jemnúčko aby sa snažil precítene odďalovať.Ďalšia rada pri sexe je keď spolu to děláte pre chlapa je dôle¢ité niekedy nepozerať na teba pri tom na krivky na vnady na krásne zvýjajúce telo lebo potom je hned hotový.
Ťažko sa takto vysvetlujù veci cez net a hlavne tebe ako žene to by malo byť v jeho záujme....Nájdi si v mojom príspevku skrytý odkaz na stránku ,ktorá by mohla pomôcť tvojmu capkovi.Držím palce dá sa to natrénovať .....

.

akinom007

Moj partner bol prvy rok vztahu na tom podobne, vzrusovala som ho tak ze sex sme mali max.5 minut, po case sa to upravilo:) a vydrzi aj 20min :D
dalsia vec pisala si ze ste menej casto spolu aj to zohrava rolu ked ma dlhy cas bez sexu....
ja to mam rovnako ked by som mesiac nemala sex spravim sa rychlejsie ovela ako ked ho mam denne

jjjs

ahjajjaj: Mám to podobné ako tvoja kamoška, len som trochu staršia a nik mi nemože do toho kecať. Spoznali sme sa cez net. Nie na nejakej zoznamke, nahodne, na fb pri komentovani toho isteho prispevku. Nejdem riešiť čoho sa to tykalo. Odvtedy sme si pisali od juna 2017 až po marec 2018. Bol moj dovernik, priatel, človek ktoremu som mohla napisať čokolvek. Nikdy som taku osobu nemala. "Kamaratky" zo zakladky jemne poslali vzdy dalej, ak som sa im s niečim zdôverila, už sa s nimi nestykam, po tom čo ma niekolkokrat ohovarali a ja som byvala ta hlupana, ktora si ich ešte zastala, ked niekto na nich predo mnou kecal. Už na kamaratstva medzi ženami neverim, ženy su večne rivalky o priazeň mužov a hlavne v kamaratstvach s inymi ženami velmi falošne, vždy sa snažia jedna druhu zhodiť, aby ony boli v očiach mužov tie lepšie.

Čo sa tyka rodičov, su tiež rozvedeni, ja momentalne ešte žijem u mamy, študujem na VŠ, na dennom, kazdy den som v škole plus cestujem domov 1h tam, 1h naspat. Priatel ma aj volal žiť k nemu, ale ja nejdem, lebo by som mu nemohla davat na najomne a pod., sice by to odo mna nepytal, ale ja by som sa tam citila zle, že ho obťažujem, takže to odmietam, kym si nebudem mesačne zarabat dostatok.

S mamou mame opačne nazory na svet, takže sa velmi nezhodneme a tiež posunie dalej čokolvek jej poviem, čiže sa s nou roky o sebe nerozpravam, nezdoverujem, max. jej poviem ako bolo v škole. Otec nerieši, nezaujima sa, ten deti nikdy nechcel mat, ked som bola mala, furt sa hadali a nebyval u nas, kamošky z uplnych rodin sa pytali prečo sa fotrovci stale hadaju a ja že neviem, lebo fakt som nevedela, potom odišiel na 12r. do zahraničia, ale nie kvoli nam, kvoli sebe, aby sa on mal lepšie a mohol si pokojne zhaňať ženy a striedať, ako to obľuboval a obľubuje. Momentalne sa sudime lebo posiela na mna a neplnoletu sestru 30€. Prišiel sice na SVK, ale zaraba 2000e, hoci to robi na čierno a na sude sa tvari, že nema nič, ma depresie a pod. Mama robi v supermarkete.

Ja si privyrabam občas popri škole a najma cez prazdniny plus každy rok si musim ist pytať socialne štipendium, čo je pre mna ponižujuce, už ma tam poznaju. Takže z toho mam na cestovne plus desiatu ,drogeriu a občas niečo na oblečenie. Z brigad si zas vždy odkladam na svoje sny.

Priatel vie, že sa s otcom sudim, ale nikdy som mu nepovedala k tomu nič bližšie. Nikdy som mu nespomenula svoju ekonomicku sit., nakolko sa za nu hanbim. Navyše nič tomu nenasvedčuje na prvy pohľad. Nikdy som si od neho peniaze nepytala, ani nič materialne. Ak mi niečo dal, tak len z vlastnej vôle, on nedarúva nič materialne, skôr zážitky, ani detom /dospelym/ nedaruva nič, len zažitky. Je logicke, že ked je starši, navyše inteligentny muž, ma viac penazi ako rovesnik, ale nie je to žiaden prachač. Byt čo mal, dal detom, on žije v prenajme. Skutočne je mojim prvym sex. partnerom, mala som par rovesnikov predtym ale s nimi som nespala a zakratko sa s nimi rozišla, boli to deti, nechapali a ani nemali zaujem niečo o mne vediet. Za to spať k nim ma volali už po chvili. Alebo na chaty. Hadaj prečo. Aj priatel mal tazke obdobie, kedy sa mohol oprieť o mňa, ja taktiež, vtedy mi bol on oporou.

On ma ma naozaj rad a zaujima sa o mňa, podporuje ma, veri vo mňa, proste skvelý partner. Nie ako tí mladí, čo skutočne chceli len mlade masko. To oni, nie moj priatel, boli zamerani len na moje telo. Počas školy ho vidim malokedy, mám malo času. Cez prazdniny viackrat. Napr. tento rok sme boli spolu na Novy rok a potom niekolko dni preč v aprili. Najblizsie sa mame vidieť zajtra a potom až po mojich skuškach. Samozrejme že mi chyba, velmi, ale musi to takto byť a on je trpezlivy, chce aby som si plnila povinnosti, vie, že to je prvorade. A ohľadom toho sexu - ja sa mu to hanbim povedať, bojim sa, že ho urazim.

Cierny peter: vdaka za radu a za relevantnu reakciu k mojmu prispevku.

cierny peter

ahoj autorka, aj pri skorom vyvrcholení partnera je možné viesť uspokojivý intímny život aj pre ženu. Dlhšou predohrou s VEĽMI DLHÝM jemným dráždením a masírovaním klitorisu bez penetrácie dochádza u ženy k silnému vzrušeniu keď stačí už iba krátka penetrácia či už prstom alebo penisom k vyvrcholeniu.

ahjajjaj

dobreuz,
moja najlepšia kamarátka mala ako 18 ročná vzťah so 46 ročným. Že si ju vo všetkom vypočul, vedel jej dať rady, vždy jej dokázal povedať niečo také, aby sa už kvôli niečomu prestala trápiť. A rovesníci alebo aj o pár rokov mladší boli príliš deti na to, aby ju pochopili.Jej matka a otec boli rozvedení a kamarátka mala veľmi zlý vzťah k otcovej priateľke, tak ich nenavštevovala. Pol roka pred týmto vzťahom ju opustila jej matka - vydala sa a odsťahovala do zahraničia. My sme vtedy mali maturovať a tak kamarátka nechcela ísť s nimi, ale tú samotu znášala potom veľmi zle. Ten jej 46 ročný mal aj vnúča. Bol kamarátkiným prvým a bol ženatý. Aférka trvala chvíľku. Po pár mesiacoch prišla domov na návštevu jej mama, tá sa s ňou porozprávala a kamarátka sa s ním rozišla. Po n rokoch si však na neho spomenie zakaždým, ako sa išla zblázniť, z toho, že sa na ňu všetko rúti a on bol tým, ktorý ju zachraňoval a upokojoval a nevie, ako by vtedy to obdobie bez neho zvládla. Lebo že skutočná láska nie sú ružové oblaky, ale keď niekto stojí pri tom druhom, keď mu je nanič.
autorka témy:
Nepíšeš, ako dlho ste vo vzťahu, zo začiatku to môže byť aj preto, že ho tak veľmi vzrušuješ. Nepíšeš ani to, ako často sa stretávate. Ak je to zriedkavejšie, tiež to môže byť tým. Existujú aj rôzne techniky na oddialenie vyvrcholenia u neho - to si naštuduj na internete a otvorene sa s ním o tom porozprávaj.

Zuzulik8

Samozrejme ze existuju techniky ako to oddialit. Sa divim ze ich on vo svojom veku nepozna. Nech si ich najde, nastuduje, vyskusa.