Predstavte si, že natrafite na niekoho dokonaleho v každej okrem 1 oblasti. Vidime sa malo, vela cestuje, ma vela prace. Je pozorny, mazna sa so mnou, ale ked ma prist ku dlho ocakavenmu sexu, viac ako minuta to nie je. Snazi sa pouzivat aj prsty, ale nie je to ono. A ja som nadrzana. Je to moj prvy sex. partner v 22. Je starši a velmi ma vzrusuje tym, aky je. Ini muzi ma nepritahuju, k sexu potrebujem viac, emočne puto a pocit, ze ma niekto len nepouzije ale ze sa so mnou miluje pre to, kto som, nie len preto, ze sa mu pačim. Kamošky si uzivaju s kadekym, kamaratstva s vyhodami a ich partneri maju vraj dlhu vydrz. Hoci partnera milujem, aj ja by som chcela mat niekedy taky sex, kt. trva viac ako minutu. Trošku im zavidim..Nie prazdny sex, ale sex. kt. trva dlhšie. Hneva ma to, lebo on je super, vzrušuje ma ako nik iny, ale zaroven neuspokojuje. Rozist sa s nim nechcem. Ale zaroven ma tato potreba niči. A nechcem mu ublizit. Co s tym? :/
Priatel vydrži pri sexe max 1 min., ani to nie
Téma nahlásená.
Ale ja ho nechcem stratit, chapeš? Ja ho velmi lubim, je to moj soulmate, dokonala emočna zhoda, navyše aj chemia, vonime si neskutočne, iskricky medzi nami su neustale, ja by som to velmi chcela len s nim, lenže neviem či toho niekedy bude schopny, ale za to predsa nemoze.
Ja vydrzim kolko chcem, lebo si uvedomujem, ze najsexy organ je mozog a pocas sexu ho dokazem naozaj skvelo pouzivat. Urobim sa vzdy kedy chcem, ci po minute alebo aj po hodine. Vzdy cakam na partnerku a ked vidim, ze graduje, tak zrychlim a pritvrdim a striekam do nej presne vtedy, ked ma orgazmus a potom este trosku posucham v ramci jej ukludnenia a uvolnenia.
Hoci mas podla teba sexy muza, ak sa v tomto nezhodnete, tak sa napokon rozidete, sex je dolezitejsi, ako si myslis. Ked nebudes poriadne ukojena, budes frustrovana, nervozna, nastvana a najdes si takeho, ktory je v sexe skvely.
doprsalo doprsalo