som nemozna

Príspevok v téme: som nemozna
Moniqa

Ahojte, budem mat 20 rokov a narozdiel od svojich rovesnikov, nemam ziadne zazitky ani fotky zo svojej mladosti, nebudem mat na co spominat, nikdy som nemala vztah a nikdy som nebola na ziadnej diskoteke, celu strednu som en tak preplavala, s nadejou, ze ked pridem na intrak do BA, nieco sa zmeni, aj sa zmenilo, prve mesiace ked to bolo vsetko nove(niezeby som niekde chodila s novymi kamaratkami ale, ked ziadne nemam) ale teraz je to to iste, nemam absolutne ziadne zaluby a tak moj den sa sklada z lezania, pozerania do mobilu a neuspesneho ucenia, obcas chodim plavat ale len viacmenej na silu, nemam iadny zmysel zivota, ziadnu radost v nom, len ciste prezivanie, chalani na mna ani nepozru, som skareda, taka nesumerna s ocami blizko pri sebe, ae ani sa im necudujem, s ludmi mam problem komunikovat, navyse som velmi velmi hanbliva a bohuzial zvyknem mat aj nejake psychosomaticke problemy pri ktorych rozmyslam o najhorsich veciach :( neviem co so sebou, uz takto nechcem fungovat, jedine co ma drzi nad vodou je moja rodina

Rolko

Ahoj.
Vôbec si neni nemožná. Vidíš, už si spravila prvý krok,že si napísala sem?. Možno tu niekoho nájdeš, kamarátov,alebo ľudí len tak na písanie.Hore hlavu, budeš ok ?! pá

Hoad

Ja mam zo par priatelov online to je vsetko...a fyz pritazlivost je tak zaujimava pre plytkych ludi...samozrejme by som nechcel vypasenu obludu(to svedci tiez o psych vlastnosti cloveka) ale ide o harmoniu dusi a suhre dvoch povah ludi.mal som priatelku o 16rokov starsiu ale po 2,5 roku to skoncilo...nie je vsetko len o fyz.krase,kazdi z nas je niecim vynimocny, ale aj o tom komu “ju prezentujes”(tu krasu). Vela stastia zelam!

Hoad

Ja som to mal podobne len potom ked som vypadol z domu sa to zlepsilo.
Mal som obdobie ked som chodil von a pili a zabavali ako pubertaci...a? Stalo to za h tak som zacal chodit do fitka (predtym som aktivne sportoval) a drzi ma to doteraz a mozem ti povedat ze mam rad ak behom tyzdna mam 2-3dni ked pridem z prace a nikto nikde... pozeram blbosti na mobile, varim si kazdy den chodim cvicit...skus fitko a varenie,hovorim ti o nic neprichadzas...radcsej mat zo par priatelov raz za cas ako vela a zabijat cas debatamy o nicom...alebo byt sam v klude ;)
Samozrejme treba si najst niekoho v buducnosti /chlapa inak to nezvladnes.

Tak miesto zabavy a rozpravania sous nieco uzitocnejsie: napis si priority: 1.blizky priatel (staci jeden) alebo chlap 2.hobby

drevolub

ja fakt nechapem ako sa mozte vo veku 20 rokov nudit. skusaj hladaj objavuj co ta bavi. citaj knizky, vzdelavaj sa, je tu (v ba) kopu veci co sa daju robit, vela roznych prilezitosti, kopa zaujimavych ludi. najdi si tych svojich a odraz sa. podla mna fyzicky vzhlad vobec nemusi byt prekazka vztahu a to je len o tom ako sa k tomu postavis (o sebavedomi).

Gratulant

Celkom podobné to mám, hlavne všade idem nasilu okrem práce. Prídem domov iba ležím a hrám sa na telefóne,pozeram tv. Čisto prežívam.

Guga12

Ahoj, podľa mňa ti chýba iba fantázia alebo nápad, ako sa nenudiť. Vysvetlím ti, prečo sa ja nenudím a prečo by som sa nenudila, ani keby som nemala kamarátky.
čítala si knihu Winnetou?
Tam bolo, že Old Shatterhanda zviazali a tak musel do rieky.
Ja keď plávam, a nie je tam niekto, s kým sa zabávam, predstavím si, že som Old Shatterhand so zviazanými rukami. Plávam najprv normálne, potom sa hrám, že nemôžem používať ruky, lebo ich mám zviazané za chrbtom. Potom, že mám zviazané nohy a nemôžem ich používať, potom sa hrám tak, že neplávam, ale chodím vo vode, aj keď nedosiahnem na dno, a potom tak, že mám zviazané ruky aj nohy a tak ako plávam. Potom aj to som zvykla, že som pes a napodobňujem jeho plávanie. Potom kačka a potápam sa a plávam pod vodou alebo si do bazéna zvyknem hodiť kovový prívesok na kľúče a ponorím sa preň. Potom je plávanie zábava.
A ešte keď som sama, zvyknem si pozrieť nejaký animák. A mám bábiky, rozložím si ich, a hrám inú verziu animáku a ich rozhovory. Ak som s rodičmi na dovolenke a sme na hotelovej izbe, tak namiesto bábik sú tými postavami z animáku niektorý vankúš, alebo váza, alebo niektoré predmety - a tak sa potom nikdy nenudím.
A ešte doma máme stenu z falošného mramoru a o tú si zvyknem hádzať loptu. skúšam dvoma rukami, jednou, zospodu, zhora, zboku, odraziť, odraziť hlavou a proste sa hrám a experimentujem.
Skamarátiť sa dá s niekým v škole tak, že poprosíš o pomoc pri predmete, ktorý ti nejde, napr. na angličtine sa spýtaš na slovko, ktorému nerozumieš. A aj ty povieš niekomu, keď niečo chce. Aj preto sa oplatí veľa čítať a veľa vedieť, aby si vedela viac pomôcť a bola si hodnotnou kamarátkou, ktorá sa viac vyzná.
Veľmi rada chodím do knižnice alebo do kníhkupectva a kupujem alebo vyberám knihy a potom ich čítam aj cez prestávky, v noci, cez víkendy, alebo aj keď som chorá.