Zloprajnici

Príspevok v téme: Zloprajnici
dobropraj

Halo - halo. Na FB si rad pozeram utulkacov. Ak neviete co to je, tak ide o zvieratka v utulkoch. Vzdy ak utulok prida fotkubzvieratka, ktoremu bolo ublizene, naroji sa stovka komentarov s prianim mrtvice, moru a sameho zla. Urcite sa nema zvieratkam ublizovat, ale preco ludia praju zle? Aj vy ste taki? Neboja sa ludia, ze to zlo sa im vrati? Alebo sa nevrati?

ahjaj

mať psa je zodpovednosť. Pred pár mesiacmi sme mali nasr***té pred dverami, dokonca labkami aj zanesené vyslovene na naše vchodové dvere do bytu. Nechápem, prečo to musíme odpratávať my, keď my psa nemáme? Vlastne áno, chápem, no lebo nechceme, aby nám to smrdelo a aby sme mali dvere od psieho hofna.
Ďalšie: pred východom z činžiaku na zábradlí schodišťa je zavesená igelitka so psími výkalmi a zďaleka páchne. Opustene. Bez majiteľa. Človek nemá týrať psa, to je jedna vec, ale ani psíčkar by nemal týrať ostatných ľudí.

jjano

Mna najviac vytaca ak ide nejak pic*s so svojim malym odyebkom po chodniku ako king a ja sa mu musim uhnut. A to ani nehovorim, ze vsade je nastane, nasrane. Veru s vynimkou uzitocnych psov, ako napríklad zachranarskych, policajnych, slepeckych by mali psy ist do gulasu ako to robia morgosi na vychode.

Pag

A tych tulavych psov bude pribudat, lebo ludom ked sa prestane darit, tak sa prestanu starat o svojho psa. Cim dalej, tym viac bude tych psov, pozor najma na prirodu, pes ktory nema majitela, tak logicky nebude mat nahubok, aby niekoho nepohryzol. Mysliet si o zvieratach ze su v prvom rade dobre, je zlee. Kolko uz bolo takych napadnuti? Dokonca bol pri nich aj majitel. Taky rottweiler je ziva gilotina. Ide leto, znovu sa to zopakuje...??

Pag

Zo mna sa smeju ze nosim pri sebe stale kaser proti zvieratam, ale clovek zasas so zvieratom zvycajne prehrava, ani nie ze zvycajne ale stale. Posledne sme stretli v prirode sib.haskyho, zacal napadat sestru, lebo ta zacala jacat. Keby som nemal "zbran", tak by som sa do neho nepustil s tym, ze potom utiekol. Co tu tarate sladke reci o tom, ze nie kazdy pes a podobne? Robenie vynimiek cloveku zivot skor nezachrani ako zachrani. Ja tulavym psom neverim. Svet je farebny, ale nie ruzovy.

slobodnemaciatko

Antipes: v tomto s tebou suhlasim, ale nemal by si zovseobecnovat. Su aj zodpovedni psickari. Je to o tom, aky je kto clovek, nie o tom, ci je psickar. Tento fenomen mozes pozorovat aj inde, napr. u krestanov.
Nesuhlasim, ze o co viac das lasky psovi, ostane mu menej pre ludi. Laska nie je kolac, z ktoreho ukrajujes.

Antipes

Pozrite, ak by psickari chovali svojich psov tak, ze by tym neobtazovali inych - vodili by uch iba na vodzke, mali by kosik, spratavali by exkrementy a nedovolil by psom ocuravat cudzie veci, nefovolili by im v bytoch stekat, a pod. tak by nikto proti nim nic nemal, lebo si neviem predstavit, ze by sa niekto hadal s inym bezdovodne. Okrem toho, to vsetko, co som spomenul je nejakym sposobom dane nasimi zakonmi, ktore psickari bezohladne porusuju.
A stale tvrdim, o co viac lasky das psovi, o to menej ti jej ostane pre ludi, toto plati na 100%.

klapo

Ono je to celkovo taky trend, ze ludia chcu cez zvierata prezentovat seba, aki su milovnici zvierat a citia potrebu to predvadzat na verejnosti a vsade, kde sa da. Ide vlastne o narcizmus ludi schovavany za zvierata.

dobreuz

Antipes čistý... neviem čo si o sebe namýšľate, zvieratá tu boli skôr, takže majú väčšie právo byť na tejto planéte, a ako povedala Ovecky, aký pán taký pes.

Ovecky

Inak sorry, ale nakazit sa besnotou od stenata to je kolko pripadov? Na margo tohto dodam, ze dnes som si precitala, ako sopliak zavrazdil adoptivnu matku. Hm?